Мільйони за іноземних студентів: у чернівецькій поліції розслідують можливі зловживання службовими особами Буковинського державного медичного університету

Мільйони за іноземних студентів: у чернівецькій поліції розслідують можливі зловживання службовими особами Буковинського державного медичного університету

28.08.2017, 23:22

Журналісти телеканалу ICTV дослідили, яким чином у Буковинському державному медичному університеті заробляють на іноземних студентах.

Виявляється це справжній бізнес, куди сторонніх не пускають, - дійшли висновку журналісти, які розшукали одного з учасників такої схеми. 

- Мільйони за іноземних студентів - це найприбутковіший товар, до того ж не тільки легальний. Студенти остерігаються ставити ці питання гласно, тому що остерігаються бути відрахованими із вузу. Журналіст знайшов громадянина Індії, якого ще не депортували, проте навчатися у Буковинському державному медичному університеті він уже не може. Чоловік стверджує усе тільки через те, що він виступив проти системи і оприлюднив схеми сумнівної співпраці керівництва буковинського вузу і свого приятеля, який займається постачанням індійських студентів до БДМУ. 

У чернівецькій поліції підтвердили, що нині здійснюється досудове розслідування можливих зловживань службовими особами Буковинського державного медичного університету.

Докладніше на відео з 3 хвилини 50 сек.:  

 

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

  Мільйони до кишені кладуть, а біля гуртожитку на Чорноморській, де проживає більша частина цих студентів, такі ями, що можна ноги поламати. Думаю, що в самому гуртожитку умови проживання також далекі від люксівських
avatar

Світлана Гнилозуб

29 серпня 2017 10:49

Ректор БДМУ Бойчук старий регіонал на посаді Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження., бо ділиться з Міністерством і іншими.

Побачимо реакцію.

avatar

Попандопуло

29 серпня 2017 16:35

Не розумію звинувачень типу "регіонал". Невже за майже чотири роки при новій "вельми демократичній і Еуропейській" владі не видно різниці у рівні життя при тих і цих????????? Звісно, якщо попередніх коментарів революційні хвилі не винесли до корита(((((((

avatar

1

29 серпня 2017 19:03

Просто когось "жаба тисне", що люди вміють заробляти гроші головою і дають заробити своїм співробітникам

avatar

Володимир

30 серпня 2017 12:57

Скільки можна кісточки перемивати? Бойчук хороший господар і керівник. Посадіть когось із "НФ" чи "БПП" і Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. БДМУ як і всю Україну.

avatar

Леонід

31 серпня 2017 13:59