Міжфракційне об’єднання «Буковина» «поверне  Чернівці в Україну»

Міжфракційне об’єднання «Буковина» «поверне Чернівці в Україну»

15.12.2014, 20:19

Міжфракційне обєднання «Буковина» започатковує ряд проектів, направлених на розвиток краю, - результати засідання

В ході першого робочого засідання міжфракційного депутатського обєднання «Буковина» було прийнято рішення започаткувати декілька проектів, направлених на розвиток буковинського краю. Про це повідомила голова обєднання, народний депутат Оксана Продан.

Учасники засідання, на якому були присутні народні депутати Марія Матіос, Богдан Онуфрик, Оксана Продан, Сергій Рудик, Григорий Тіміш, домовилися реалізувати спільну програму «Буковина – це Європа».

Одне з завдань програми – зберегти українське консульство в Сучаві (Румунія) та посприяти відкриттю консульств європейських країн в Чернівцях (Австрії, Литви та ін.). Це дозволить жителям Буковини, а також підприємствам, які працюють в регіоні, налагодити більш тісніші зв’язки з європейськими країнами і суттєво скоротити витрати часу на вирішення візових та інших питань.

«Повернемо Чернівці в Україну» - це ще одна з програм, яку поставили собі на меті члени міжфракційного обєднання «Буковина» для організації належного транспортного сполучення між Чернівцями та Києвом. На першому її етапі відбудуться перемовини з міжнародними фінансовими інституціями щодо будівництва та ремонту автомобільних доріг. Також буде вивчено питання роботи міжнародного аеропорту в м. Чернівці. В разі необхідності, члени міжфракційного об’єднання «Буковина» піднімуть питання про демонополізацію ринку авіаперевезень в Україні.

Крім економічних та міжнародних проектів, депутати домовилися провести ряд гуманітарних акцій. Зокрема, ініціювати постійно діючу акцію «Дітям Буковини», в рамках якої забезпечити буковинські школи на наступний навчальний рік щоденниками з національно-патріотичним дизайном і провести виставку-аукціон творів мистецтва дітей з особливими потребами в кулуарах Верховної Ради України.

Також планується проведення творчого вечора «Буковинські літератори України».

«Це лише початок нашої спільної роботи і я дуже рада, що більшість буковинців у Верховній Раді готові працювати на свій рідний край. І закликаємо всіх активних мешканців Чернівецької області приймати активну участь в роботі депутатського обєднання. Якщо у вас є ідеї та пропозиції, будь-ласка, пропонуйте. Електронною поштою, через соціальні мережі, особисто на зустрічах. Лише спільно, перебуваючи в постійному діалозі, ми зможемо забезпечити результат», – зазначила Оксана Продан за підсумками першого робочого засідання обєднання «Буковина».  Про це йдеться у прес-повідомленні за підсумками робочого засідання міжфракційного об'єднання "Буковина".

1


КОМЕНТАРІ (4)

Ну-ну, хочеться, щоб депутати від обіцянок-цяцянок перейшли до прийняття конструктивних рішень!!!

avatar

Чернівчанин

15 грудня 2014 18:33

Поверните, но без  Оксаны Продан.

avatar

Поверните

15 грудня 2014 22:48

максимка бубрак не скули. твой час расплаты близок. твоя (видалено адміном) (видалено адміном) козлова не поможет )))) и ТВОЕ тва с (видалено адміном) девочкой тоже не поможет ))))

avatar

кулявлоб

15 грудня 2014 23:30

Поможет.

avatar

Поможет.

17 грудня 2014 12:24