Між Народним Фронтом і УДАРом немає конфлікту щодо кадрових призначень на Буковині, - Бурбак (+два відео)

Між Народним Фронтом і УДАРом немає конфлікту щодо кадрових призначень на Буковині, - Бурбак (+два відео)

02.04.2015, 18:31

Народний депутат від Буковини Максим Бурбак вважає новопризначених голів райдержадміністрацій області найкращим вибором, а представляють вони всіх учасників владної коаліції.

 - Ми довго чекали, впевнений, що підбиралися найкращі, це гідні люди, які зможуть допомогти голові ОДА Олександру Фищуку у цей непростий час, - сказав нардеп на прес-конференції. - Хочу наголосити, що новопризначені керівники представляють усіх учасників коаліції, утвореної минулої осені. Серед голів є представники і "Народного фронту", і БПП, і "Батьківщини". І всі політичні сили несуть відповідальність за впровадження реформ, за стабілізацію життя в нашій області.

 Зокрема, за словами нардепа, голова Заставнівської РДА Юрій Кітар представляє БПП, Ярослав Бартош зі Сторожинця - "Батьківщину"У Сокирянському районі ще йде підбір гідної кандидатури.

Народний депутат України Максим Бурбак запевнив, що коаліція єдина в питанні кадрових призначень на Буковині. Таким чином лідер буковинського Народного Фронту відповів на питання журналістів про призначених на цьому тижні нових голів РДА, в тому числі Путильської, якою донедавна керував представник саме УДАРу. 

Водночас закиди щодо узурпації влади однією політичною силою Максим Бурбак назвав безпідставними. Серед призначених голів є представники Блоку Петра Порошенка, Народного Фронту, Батьківщини. Є також ті голови, які були призначені ще за попереднього голови Чернівецької ОДА. Подібним підходом до кадрових призначень коаліція продемонструвала свою єдність. 

Питання щодо працевлаштування колишнього голови Путильської РДА, за якого заступався УДАР, буде вирішене. 

Ми повинні бути єдиним кулаком, щоб наводити порядок на Буковині і на Путильщині зокрема, - сказав нардеп.  

Спроби посварити учасників парламентської коаліції на кадровому грунті Максим Бурбак вважає інспірованими зовні.  І такими, що приречені на невдачу. 

УДАРів по коаліції на Буковині не буде, - афористично резюмував свою відповідь Максим Бурбак. - Ми одна міцна команда.

1