Між начальником управління СБУ Буковини Ю.Кіцулом і його першим заступником І. Довгошеєвим конфлікту немає

Між начальником управління СБУ Буковини Ю.Кіцулом і його першим заступником І. Довгошеєвим конфлікту немає

11.03.2014, 13:34

Представлення нового начальника управління СБУ в Чернівецькій області Юрія Кіцула відбулося за незвичних обставин. За словами нового керівника останні два роки він був безробітним. Пан Кіцул заявив, що готовий пройти перевірку на детекторі брехні на предмет отримання хабарів і задіяння  у корупційні схеми. До охоронних структур пана Фірташа стосунку не мав. Востаннє зустрічався з олігархом більше року назад. Натомість з паном Василем Проданом не знайомий. А Оксану Продан бачив кілька разів на засіданні Кабміну. 

5 березня 2014 р., нагадаємо, Правий сектор Буковини протестував проти призначення Кіцула начальником буковинської СБУ.  До них вийшли його заступники та вже звільнений колишній голова Сергій Семишкур. 

У свою чергу перший заступник начальника СБУ у Чернівецькій області Ігор Довгошеєв повідомив, що не збирається працювати під керівництвом Кіцула і готовий подати рапорт про відставку в разі, якщо його призначення залишиться в силі. 

За словами пана Кіцула, йому невідомо про намір першого заступника. Він працює в приміщенні.  

6 березня Ігоря В’ячеславовича Довгошеєва було обрано членом виконкому Чернівецької міської ради на громадських засадах.

 

1