Мешканці Шипинців подякували Івану Рибаку за відремонтований Будинок культури

Мешканці Шипинців подякували Івану Рибаку за відремонтований Будинок культури

20.01.2018, 19:08

До свята Хрещення Господнього жителі села Шипинці, що на Кіцманщині, отримали гарний подарунок – відремонтований Будинок культури.

І вже в оновленому приміщенні закладу для гостей та мешканців краю звучали святкові мелодійні колядки.

- Приємною відзнакою моєї роботи стала Подяка від Шипинського сільського голови Василя Нявчука, - розповів народний депутат України Іван Рибак. - Сподіваюся, що відкриття оновленого осередку культури посприяє у вихованні талановитого молодого покоління українців!

- Вітаю іменинників з святом Івана Хрестителя! - звернувся Іван Рибак до земляків. - Бажаю вам міцного здоров’я, щедрої долі, віри у власні сили та успіху у справах.  Нехай небесний охоронець завжди буде поруч, оберігає вас і ваші сім’ї від всіх невзгод, дарує щастя, добро та радість у кожному домі. З Днем Ангела!

ДОВІДКОВО:

Капітальний ремонт будинку культури у Шипинцях розпочато ще в 2015 році. Тоді було облаштовано фасад будівлі, замінено двері та вікна приміщення. Завершились ремонтні роботи у 2017 році: відремонтовано дві актові зали будинку, замінено штори на сцені великої зали.

Загалом з державного та місцевих бюджетів на капітальний ремонт будинку культури виділено більше 2 млн. грн. (зокрема, з обласного бюджету – 466 тис. грн.).

Світлина від BukNews.

1