Мешканці Гонти, Ольжича, Козачука запевняють, що Михайлішин лише обіцяє, а Харабара їх покинув

Мешканці Гонти, Ольжича, Козачука запевняють, що Михайлішин лише обіцяє, а Харабара їх покинув

21.10.2011, 15:01

На адресу порталу надійшов лист від мешнкаців вулиць Гонти, Ольжича, Козачука, який і пропонуємо увазі читачів:

"21 жовтня, о 14.30 в приміщенні Першотравневого районного суду, відбудеться судове засідання між мерією та «Справою Кольпінга», в зв'язку з позовом останньої на міську раду.

Обіцянки представників влади про інформування загалу щодо питання по Гонти, 20 так і зостаються обіцянками, як дехто каже: всі ж поки живі, смерті не було. Тож завдання щодо розповсюдження та пошуку новин переходить на нас, мешканців.

Коротко про останні основні події:

Прокурор Першотравневого району  2 вересня видав припис, в якому зобов'язав - безпосередньо директора регіональної спілки «Справа Кольпінга» Савку В.Д. - припинити будівельні роботи До 11.10 на об'єкті будови знаходився пост від Харабари М.Д, який разом з Михайлішиним В.М., Шибою О.М., Ванзуряком П.К. та ін., 1 вересня особисто був на об'єкті по Гонти, 20 та обіцяв повне припинення будівництва, розвал вже збудованого та захист мешканцям від свавілля, а також пообіцяв боротися за їхні права до останнього. Що ж мало статися, якщо 11.10 дивним чином пост зник, і вже 11 почалося будівництво шаленими, як для нашого краю, темпами. На зауваження та обурення мешканців Манзюк І.П. в присутності міліції /Дудка В.М. та ін/ вигукував всім і кожному, що по особистій доволенності з Харабарою М.Д. йому можна тут будувати. Аби знайти підтримку та бодай якісь пояснення кілька мешканців намагалися потрапити на прийом до Миколи Дмитровича. На жаль, це не вдалося, але вони залишили листа та зверенення мерії з проханням допомогти - негайно припинити будь-яких дій з боку забудовника. В телефонній розмові з одним із небайдужих мешканців, Микола Дмитрович сказав, що «Я захищав, поки мерія не дала на сесії дозвіл будувати» /додаємо витяг з рішення сесії/. Деякі деталі: 1. Сесія була 29.09, пост «забрали» лише 11.10. 2. Сесія не давала дозвілу будувати /див. Додаток/.  

Також додаємо лист, адресований Пушковій О.Д. /суд з забудовником, що подав на Олену Дмитрівну позов, відбудеться 31.10/ на її запит від Інспекції Державного Архітектурно-Будівельного Контролю у Чернівецькій області. Доволі корисна та цікава інформація, лишень одного погляду на список порушень досить, аби зрозуміти безглуздість цієї справи, нашого доведення, що сніг білий, а правда є правдою.

Поки владники намагаються розібратися хто за кого, а хто просто так, люди живуть на пороховій діжці. Маяки лопаються, їх затирають, будинки тріскають, ґрунти просідають- це, напевно, єдина стабільність у нашому питанні, адже зі сторони «обранців народу» її годі чекати. 

Що буде далі, відомо лише Богові, в Його Руках наші життя, але чи не бояться ті, хто вирішив засіхнути на цю власність та на хвильку побути верховними суддями долі людської?

Будь ласка, ми можемо лише просити Вас та розраховувати на розуміння - прийдіть на суд, на черговий театр абсурду, такий вже звичний нам, на жаль. Ціна нашого життя - копійка, як ми ще існуємо, панове?.. Чекатимемо на Ваше об'єктивне виствітлення дійсності.

З повагою, Мешканці Гонти, Ольжича, Козачука"