Мешканці бульвару Героїв Сталінграду не можуть допроситися депутата Гаєвську, яка тричі обиралась в міськраду,  дати лад дорозі

Мешканці бульвару Героїв Сталінграду не можуть допроситися депутата Гаєвську, яка тричі обиралась в міськраду, дати лад дорозі

16.04.2015, 23:53

Нещодавно до ГО «Чернівці – місто майбутнього» звернулись з проханням про допомогу жителі Бульвару Героїв Сталінграду 4. 4а, 4б,  6, 8, 12, 14, 16, 18, 2О, 22, та 24 будинків зі скаргами на бездіяльність влади нашого міста. 

Мешканці даного мікрорайону розповідають про те, що стан доріг катастрофічно-жахливий, проте депутат Чернівецької міської ради Марина Гаєвська, яка вже тричі обиралась депутатом міськради, та є відповідальною за дану територію,  здається ніяк на це не реагує. Про це BukNews повідомила прес-служба ГО «Чернівці – місто майбутнього».

Голова громадської організації наголосив, що не залишить без уваги скаргу мешканців та зробить все можливе для того, аби вирішити цю проблему.

Крім того не так давно до ГО «Чернівці – місто майбутнього» з проханням про допомогу звернувся голова ОСББ Попович Павло Васильович. Дитячий майданчик, що знаходиться на Бульварі Героїв Сталінграду потребує відновлення. Мешканці району також цим обурені. Вони розповідають, що майданчик ніби то є, та він перебуває у такому жалюгідному стані, що відпустити туди свою малечу вони не наважуються.

Громадська організація погодились допомогти відновити територію, та візьметься за цю справу вже найближчим часом. Перше, що вона хоче зробити –  відновити та пофарбувати металеві конструкції, встановити лавки та смітники. Також активісти планують огородити сам майданчик металевим парканом. 

ДОВІДКОВО:

У Чернівцях ремонтуватимуть дороги, міжбудинкові проїзди та тротуари

Майже 40 мільйонів гривень цього року передбачено  у Чернівцях спрямувати  із  бюджету розвитку на ремонт доріг та міжбудинкових проїздів. Титульний  список об’єктів, які ремонтуватимуть за ці кошти,  затвердив  виконавчий комітет міської ради.

Зокрема, на виконання  Програми асфальтування  гравійних доріг цього року передбачено майже 2,7 млн. Ці кошти підуть на капітальний ремонт вулиць Вижницької, Вашківської та  Мукачівської.

На будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт доріг цього року у Чернівцях передбачено майже 29,3 млн. грн. Їх буде спрямовано  на  завершення реконструкції дороги на вулиці Б. Хмельницького та  ремонту вулиць Ентузіастів, Воробкевича, О.Боярка, капітальний ремонт вулиць М. Коцюбинського, Й. Главки, 28 Червня, Є. Стеф’юка, І.Підкови,  Жасмінної (асфальтна частина), виготовлення проектної документації та початок капітального ремонту дороги на вул. О.Щербанюка, ремонт тротуарів у  центральній частині міста, зокрема на вул.Садовій та Кобилянській.

Цього року заплановано також відремонтувати 24 міжбудинкові проїзди. На виконання цих робіт передбачено  майже 7,4 млн. грн. Зокрема, цього року ремонтуватимуть міжбудинкові проїзди в мікрорайоні Гравітон, на  вул. Узбецькій, Залозецького,  Щербанюка, Комарова, Небесної Сотні, Полєтаєва,Заводській, Хотинській, Привокзальній , Головній, бул.Г.Сталінграду та пр.Незалежності.

Майже 2 млн. грн. буде спрямовано на оплату вже виконаних у минулі роки робіт з ремонту доріг та тротуарів на вул. Комарова, О,Кошового, Садовій, Героїв Майдану, Хотинських Комсомольців, 477 тис. грн. – за відремонтовані міжбудинкові проїзди на  вул.Українській,47-49, пр.Незалежості,88, Хотинській,49-Б.

Окрім того, на придбання техніки і обладнання для МіськШЕП виділено 5,3  млн. гривень. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Ну молодці хлопці, нічого не скажеш. На відмінну від пані Гаєвської та інших "тріпал" нашого міста роблять все для його блага. Побільше б таких, може і жити було б краще.

avatar

Аня

17 квітня 2015 12:26

Громдська організація крім дитячих майданчиків, ще би захищала би біля них територію, а то кожний клаптик землі прагнуть забудувати, особливо їм сподобалась територія Бульвару Героїв Сталінграду 4, де взагалі не буде де вийти з дітьми. Вже збудували магазин, пив-бар(біля дитячогот майданчика), але їм цього мало, ще хочуть збудувати багатоповерховий будинок. Ось що треба відстоювати, тоді дійсно весь район буде вдячний.

avatar

Бульвар

28 квітня 2015 22:05