Мерія німецького Корбаха передала для Хотинщини пожежний автомобіль

Мерія німецького Корбаха передала для Хотинщини пожежний автомобіль

13.04.2019, 12:55

Черговий етап нашої співпраці з німецькою громадою. 

Вчора в німецькому місті Корбах мерія міста урочисто передала пожежний автомобіль для Хотинського району Буковини та додаткову амуніцію для пожежників.

Народний депутат України Максим Бурбак разом з головою Хотинської РДА Петром Допіряком, головою Недобоївської ОТГ Юрієм Юзвою мали за честь отримати цей подарунок. 

- Вже не вперше місцева громада та українці, які проживають в Німеччині, організовують гуманітарні вантажі для буковинців, - розповів Максим Бурбак. - Давно хотів особисто подякувати їм за увагу і підтримку України. Велика подяка і нашим українцям, які проживають в цьому мальовничому місті: і від медиків та пацієнтів Хотинської лікарні, від учнів та педагогів Ширівецької школи, а тепер і від пожежників Недобоївської ОТГ, які отримають спеціалізований автомобіль. 
Ця допомога є значним внеском в розвиток ОТГ 204 округу Чернівецької області. PS: До речі, пожежний автомобіль, та ще й німецький, дуже цікавий. Сам переконався. Не втримався, щоб не випробувати))) Vielen Dank an unsere deutschen Freunde!

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Це добре пан Бурбак що німці дали це французи подарували то, а що ви персонально зі своєю партією зробили, щоб люди краще жили!? Чи ви лиш просите кредити які нам віддавати і побераєтесь по країнах що чехи , німці списали мали викинути, а ви тіпа то подєшовці купили, ще й на тому заробили!

avatar

123

14 квітня 2019 06:24