Мер Заставни Василь Радиш став єдиним мером в Чернівецькій області, який не побоявся допомогти своєму колезі міському голові Львова Андрію Садовому

Мер Заставни Василь Радиш став єдиним мером в Чернівецькій області, який не побоявся допомогти своєму колезі міському голові Львова Андрію Садовому

09.07.2017, 08:27

Міський голова Заставни жорстко відповів на критику щодо ситуації з львіським сміттям.

Сьогодні на офіційному сайті Заставнівської міської було оприлюднено відео, на якому міський голова Заставни у достатньо жорсткій формі пояснив свою позицію щодо львівського сміття і його допомоги місту Львову, яке потерпало від кризи.

 

 Ситуацію прокоментував політолог Михайло Шморгун: “Мер Заставни Василь Радиш став єдиним мером в Чернівецькій області, який не побоявся допомогти своєму колезі міському голові Львова Андрію Садовому.

Це приклад принципового місцевого політика, який не боїться чесно говорити про свої дії і йде на непопулярні кроки, незважаючи на серйозний опір серед своїх опонентів.”

Джерело: http://zastauna.info/archives/1877

1


КОМЕНТАРІ (1)

А хто йому дав право загаджувати територію Заставни?

Чи може він за гарні очі Садового дозволив загаджувати місто Заставна.  Хтось із депутатів та жителів міста подумав про наслідки такої "сміливості" Радиша?  На протязі місяця активного вивезення сміття із Львова із Заставни залишиться сміттєва силосна яма. За 11 років господарювання у Львові Садовий не вдарив палець об палець щоб вирішити цю проблему, але щомісяця кожній сімї в Грибовичах справно платив круглі суми.  Сміливість Радиша від беззубості депутатів та жителів міста. Через деякий час проблеми Львова стануть проблемами Заставни.

avatar

Чернівчанин

07 липня 2017 22:49