Чернівецький міський голова обіграв опонентів в кадровій шаховій партії

Чернівецький міський голова обіграв опонентів в кадровій шаховій партії

16.06.2014, 15:13

Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради очолив Володимир Георгійович Бабчук.

На цю посаду відповідним наказом його призначив міський голова Олексій Каспрук.

«Я підписав відповідні документи, конкурс на цю посаду скасований, - повідомив Олексій Каспрук. – Згідно з порядком переводу на державну службу, Володимир Бабчук приступить до своїх обов’язків орієнтовно на цьому тижні».

У свій час Володимир Бабчук працював на посаді директора Департаменту ЖКГ, заступником директора земельного департаменту. Останнє місце роботи в місцевій Державній архітектурно-будівельній інспекції.

Володимира Святошнюка призначили керівником Калинівського ринку поза конкурсом, оскільки цього не передбачає законодавство.

Про це у понеділок на брифінгу заявив міський голова Чернівців Олексій КАСПРУК, пише molbuk.ua

Зокрема, він сказав:

"Закон України не передбачає проведення конкурсів. Ви пам’ятаєте, ідея з конкурсом народилася, коли зняли Федорука, і сесія тоді доручила секретарю міськради оголосити конкурс. Конкурс неодноразово переносився. Закон передбачає, що міський голова несе відповідальність за керівників комунальних підприємств, які він одноособово призначає. Я цієї відповідальності не боюся", - сказав Каспрук.

 "Ситуація в Україні достатньо важка. Ситуація на Калинівському ринку, де є багато груп і інтересів, ще гірша. Тому я передбачав чітко, що проведення цього конкурсу будуть намагатися зривати. Ми зустрілися з підприємцями Калинівського ринку, з якими тісно співпрацювали останні кілька років. Тоді я прийняв рішення призначити керівника", - сказав Олексій Каспрук.

 Нагадаємо, раніше Каспрук заявляв, що призначив Святошнюка керівником ринку, бо той не має у Чернівцях контейнерів і "кумів".

Прогнози опонентів, які називали прізвища інших кандидатів на ці посади, вкотре не справдилися. Чернівецький міський голова поки обігрує їх в кадровій шаховій партії.

За матеріалами molbuk.ua та chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Василий Забродский

16 червня 2014 12:51

беспредел !!!

avatar

директор

16 червня 2014 21:19