Мер Львова Садовий вже приїхав до Чернівців і зробив селфі на в’їзді до міста

Мер Львова Садовий вже приїхав до Чернівців і зробив селфі на в’їзді до міста

13.06.2018, 13:02

Міський голова Львова Андрій Садовий прибув до Чернівців.

На своїй сторінці у Facebook він опублікував світлину, на якій зображений чиновник при в’їзді до міста на тлі вивіски "Чернівці"

"До зустрічі о 17:00!", - підписав він своє селфі.

Нагадаємо, Львівський міський голова разом зі своїм чернівецьким колегою Олексієм Каспруком сьогодні візьмуть участь у проекті UrbanTalks Lviv & Chernivtsi. Як зазначають організатори заходу, цей проект - це дружній діалог та пошук дотиків партнерства між містами Львів та Чернівці.

У рамках заходів Садовий виступить із доповіддю "Сучасне місто: стратегія ідентичності".

Презентація кращих практик, реалізованих у Львові, за участю міського голови Андрія Садового відбудеться 13 червня  у Чернівцях в Центрі культури «Вернісаж».
 
UrbanTalks Львів & Чернівці – дружній діалог та пошук дотиків партнерства між містами Львів та Чернівці, повідомляє прес-служба міської ради.  
 
У рамках зустрічі обговорюватимуть успішні кейси просторового планування, інтегрованого розвитку, велоінфраструктури, озеленення міста, створення екосистеми для розвитку стартапів. Своїм баченням сучасного міста з чернівчанами поділиться міський голова Львова Андрій Садовий. Про успішні  стратегії на прикладі Львова розповість  директор «Інституту міста» Олександр Кобзарев. Архітектор, член ініціативної групи розробки «Концепції просторового розвитку Львова», Антон Коломійцев розкриє архітектурні  принципи, якими керуються у міському плануванні Львова. Йтиметься й про те, як залучити мешканців для прийняття рішень, як привчити городян їздити на велосипедах та створити сприятливі умови для народження і втілення стартапів.
 
Як над вирішенням цих завдань працюють у Львові розкажуть заступник директора  Львівського  «Інституту просторового розвитку» Олександр Сладков, голова  Львівської асоціації велосипедистів  Орест Олеськів, заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.
 
Захід є відкритим, до діалогу запрошуються фахівці, чернівчани, яких цікавлять питання урбаністики, розвиток  міста. 
 
Початок UrbanTalks Львів & Чернівці – 13 червня о 17:00 в  Центрі культури «Вернісаж» ( вул. І.Франка,15) .

Джерело: molbuk.ua

1