Мер Чернівців пояснив для чого балотується до Верховної Ради

Мер Чернівців пояснив для чого балотується до Верховної Ради

22.09.2014, 20:59

Залишусь мером Чернівців, навіть якщо пройду в парламент, - Каспрук.

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук, який бере участь у парламентських виборах у складі виборчого списку партії "Народний фронт", не збирається покидати посаду мера навіть в разі, якщо його 61-ше місце пройде у Верховну Раду.

Про це Каспрук повідомив у коментарі журналісту molbuk.ua

Зокрема він сказав, що перед ним нині стоять багато завдань, які стосуються життєдіяльності міста Чернівців, і покидати посаду мера він не має наміру.

"Повноваження міського голови Чернівців я складати не збираюся. І я обов’язково візьму участь у наступних виборах мера Чернівців", - сказав він.

"Моя участь у списку "Народного фронту" - це підтримка команди прем’єр-міністра, яка взяла на себе неймовірно важку роботу в такий нелегкий час", - додав Олексій Каспрук.

Водночас, міський голова повідомив, що не піде працювати у Верховну Раду, якщо буде обраний за списками "Народного фронту" народним депутатом. 

"Я залишуся працювати міським головою Чернівців. Після мого номеру в списку є багато гідних людей, які можуть бути народними депутатами", - зазначив О. Каспрук.

Нагадаємо, мер Чернівців Олексій Каспрук та його заступниця Марія Порчук потрапили до виборчого списку партії Арсенія Яценюка "Народний фронт".

Джерело: molbuk.ua

1