Мер Чернівців підозрює, що 'Рідне місто' підкладе йому Михайлішина

Мер Чернівців підозрює, що "Рідне місто" підкладе йому Михайлішина

21.12.2015, 19:53

Фракція "Рідне місто" намагатиметься висунути кандидатуру Віталія Михайлішина на пост секретаря Чернівецької міської ради.

Таку думку висловив у понеділок на прес-конференції міський голова Олексій Каспрук.

"У четвер сесія, обговорюємо кандидатури заступників, обговорюємо майбутні кандидатури на секретаря. Знаю, що фракція "Рідне місто"активно займається тим, що шукає прихильників для висунення секретаря від "Рідного міста", попередньо говорять, що це буде Віталій Михайлішин. Я абсолютно цього не боюся, бо розумію, що в когось є бажання повторити сценарій 2010-2011 років. Я до цього готовий", - сказав Каспрук.

Водночас мер закликав депутатів міської ради працювати більш продуктивно і зважено.

"Закликаю депутатів бути більш виваженими, бо нормальної, продуктивної роботи, напевне, в такому випадку не буде", - сказав О. Каспрук.

Також Каспрук висловив сподівання, що у четвер депутати затвердять новий склад виконавчого комітету міськради.

"Я переконаний, що 11 – максимум 13 членів виконавчого комітету – це якраз та оптимальна кількість членів виконавчого комітету для того, щоби конструктивно працювати", - сказав мер Чернівців.

Джерело:  molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Схоже на правду, сьогодні Васька М. терся біля Продана.Побачимо як патріоти борються з екс-регіоналами.

avatar

!!!

21 грудня 2015 21:06

В четвер депутати міської ради пройдуть тест на продажність. Побачимо, хто фальшиво прикрився "правильним" партійним прапором, а насправді на підтанцьовці у регіоналів імені "Рідного міста". Особисто для мене кожен, хто підтримає кандидатуру від "Рідного міста" - продажна тушка, які б правильні слова воно б не говорило.

avatar

Кирило

22 грудня 2015 10:24

Якщо буде запропонована кандидатура таваріща ПІЗДЄСЯТЬ, то нормальні депутати відмовитись у голосуванні, тобто не брати бюлетень для голосування ! В такому разі ті , які і хотіли б патанцювати під дудку Василя П. не зможуть цього зробити. В інакшому разі визначити хто запроданець виявити буде неможливо, голосування таємне.

avatar

!!!

22 грудня 2015 10:48