Менше ніж за рік до трагедії на цегельному заводі інспектори попереджали про загрозу життю робітників?

Менше ніж за рік до трагедії на цегельному заводі інспектори попереджали про загрозу життю робітників?

20.05.2016, 16:31

На редакційну електронну пошту BukNews продовжують надходити анонімні повідомлення, які стосуються трагічних подій на підприємстві, що мали місце 10 травня ц.р.  Редакція наразі не може підтвердити чи спростувати автентичність отриманого документа. Сподіваємося, що прояснити ситуацію зможе теруправління Держгірпромнагляду в Чернівецькій області  чи прокуратура Чернівецької області. Адже хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі прокурора Чернівецької області.  Публікуємо отриманий скан у зв'язку із значним суспільним інтересом цієї теми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Прокуратура оприлюднила подробиці загибелі працівників цегельного заводу: двоє людей отримали тілесні ушкодження несумісні з життям під час ремонту обладнання

  

1


КОМЕНТАРІ (6)

Шановні журналюги)))))!!!

Не знаю де Ви це відкопали.

Але це все тільки маленька доля правди свинства, яке продовжують кадри Януковича, Папая, Фищика ....... у відношенні простих людей, які не можуть знати всі тонкощі чинного законодавства.

 

avatar

20 травня 2016 16:00

При ригах судовий позов до адміністративного суду складав 30 гривень. При нинішній владі треба сплатити більше тисячі гривень.

Через відсутність коштів  у Держгіпромнагляду для подання судового позову гинуть люди.

avatar

До першого

21 травня 2016 10:11

На час перевірки в 2015 році зміни до Закону України "Про судовий збір" не було і ціна позову була 78 грн.

А слідство думаю вияснить чому кошти не закладені в кошторис управління і по чій вині. Якщо такий факт мав місце.

Бо в нас привикли "чинуші" списувати все на нестачу грошей і війну.

Життя людей безцінне.

avatar

До другого

21 травня 2016 13:57

На реєстраційному штампі дата  28 серпня 2015 року, нова редакція Закону України  вступила в силу з 1 вересня 2015 року. Чотири дні явно недостатньо, щоб кваліфіковано підготовити адміністративний позов. 

Таких справ у Державному реєстрі судових рішень можна знайти квлька сотень,  коли суд відмовляє державному органу через брак коштів.

За  формування кошторису управління несе відповідальність Кабінет Міністрів України. 

 

avatar

До третього

21 травня 2016 14:22

26 серпня 2015 року на штампі. Для підготовки позову потрібно один день. Як ви пишите, таких позовів підготовленео уже сотні. Це не "ноухау".

 

avatar

До третього

21 травня 2016 16:30

Ну по-перше: між 26 серпням і першим вересням 2015 року є два не робочі дні субота та неділя.

По-друге: громадскість не була належним чином  проінформована про зміни в законодавстві, а тому й прогавили 1 вересня 2015 року.

По-третє: кваліфікований судовий позов можливо скласти протягом одного робочого дня тільки за наявності у штаті юриста.

 

Таких позовів не підготовлено сотні, як ви зрозуміли...

У державному реєстрі судових рішень починаючи з 1 вересня 2015 року можна знайти кілька сотень ухвал про відмову у відкритті проаджень через відсутність коштів для сплати судового збору  при подання як державними органами  так і громадянами.

Збільшення ставок судового збору пов'язене з підвищенням юридичної освіченості громадян, які без юридичної освіти та адвокатів почали вигравати  судові справи у державних органів влади, створюючи небезпеку для корупційної системи.

 

 

avatar

До останнього

21 травня 2016 17:39