Мені шкода Семенюка, я не виню Михайлішина, - В.Павлюк

Мені шкода Семенюка, я не виню Михайлішина, - В.Павлюк

03.04.2013, 20:37

Онлайн-марафон «#2 роки», який відбувся у Чернівцях у другу річницю «безголовості» міста, зібрав культурних та громадських діячів, блоґерів, науковців, журналістів. А своєрідні підсумки в останню годину підбили колишні керівники міста Іван Бойко, Віктор Павлюк та Микола Федорук.

Віктор Павлюк: Я не думаю, що це претензія до чернівецької громади, тому що не вона приймає рішення про вибори. Рішення про вибори приймає Верховна рада. Тому це не проблема громади, це проблема всієї України. Тому, що вона вибрала таку Верховну Раду, яка не хоче не тільки в Чернівцях…

У нас вистачає гостроти, у нас не вистачає аналізу. У нас є прекрасні круглі столи: на регіональному рівні, у телевізійних ток-шоу, але вони дають більше гостроти ніж аналізу, що треба робити. Ми не зробимо за 5 хвилин з населення громадянське суспільство, яке відчуває – сьогодні у нас не обрали мера, завтра не оберуть Президента, післязавтра не оберуть суддю… Всі будуть сидіти на своїх місцях і робити в нелегітимний спосіб те, що вже зараз поодиноко проявляється.

Як зрозуміти народного обранця, який собі дозволяє говорити про те, доцільно вибори чи не доцільно (йдеться про виступ Артема Семенюка на сесії Чернівецької міської ради 27 грудня 2012 року – прим.«Ч»). Це, як мінімум некоректно. Як можна говорити, коли ці вибори декларовані конституцією і законом. Інша річ, коли їх призначити 2-го, 3-го, чи 4-го. Але вважати, чи підміняти діючу норму закону думкою… а завтра виникне інша думка.

Іван Бойко: Не тільки вважати, але і публічно виступати…

Віктор Павлюк: Мені просто шкода цю молоду людину, я просто знаю її, гарна людина. Ви підставили цього молодого хлопця. Підставили. Так само, як я не виню Віталія Михайлішина. На нього впала оця ноша. Це тяжка ноша. Тим більше в нинішній складний економічний час. Він би не став його персонально критикувати.

http://micto.cz/2013/04/02/kolyshni-kerivnyky-mista-chernivtsyam-potriben-mer/

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Алексей Иванов

03 квітня 2013 20:37

avatar

Алексей Иванов

03 квітня 2013 20:38