'Мені моторошно, коли спускаюся у підвал Верховної Ради - таке враження, що там раніше катували людей', - нардеп Г.Тіміш

"Мені моторошно, коли спускаюся у підвал Верховної Ради - таке враження, що там раніше катували людей", - нардеп Г.Тіміш

31.03.2015, 20:57

Сьогодні у Чернівцях відбулась зустріч із народним депутатом України Григорієм Тімішем, який розповів про свою роботу у парламенті та на Буковині. Як відзначив нардеп, пройшло вже більше 100 днів роботи нового складу Верховної ради, проте змін, на які очікувало наше суспільство, поки немає.

Посадовець каже, що за весь час, проведений у Верховній Раді, він подав 12 депутатських запитів та 4 законопроекти, які були розроблені спільно із колегами.

Попри діяльність на верхівці, депутат не забуває про буковинців, адже досить часто проводяться зустрічі на округах, а також у громадських приймальнях, де мешканці можуть розповісти про нагальні питання. Про це повідомляє Чернівці. ТВ.

- Голосуючи за бюджет ми розуміли, що робимо серйону помилку. Готував це все уряд - давайте так, хто керує урядом - ви знаєте. Але нас переконали, що інакше ми не отримаємо кредити. Стосовно тарифів, то ця тарифра політика, звичайно вона є неправильною, - заявив народний депутат Г.Тіміш

Натомість рухом у правильному напрямку депутат вважає деолігархізацію економіки країни. Дякувати за це слід Генпрокурора України і міністра внутрішніх справ. Водночас депутат щиро зізнався, що не має рецепту того, як правильно проводити деолігархізацію. Проте не виключив можливість націоналізації деяких підприємств. Г.Тіміш нарахував майже 200 народних депутатів у складі нового парламенту, які є представниками олігархів.  

- Я не дуже задоволений своєю роботою, - сказав Г.Тіміш. - Навіть відчуваю певний дискомфорт у цій монументальній споруді, яка дуже нагадує радянські часи...  Мені дуже моторошно, коли я спускаюся у цей підвал - таке враження, що там раніше катували людей... До європейського парламенту нам ще дуже далеко.  

1