Медики обласної лікарні придбали для бійців АТО ліки на майже 65 тисяч гривень (ФОТО)

Медики обласної лікарні придбали для бійців АТО ліки на майже 65 тисяч гривень (ФОТО)

28.10.2016, 19:43

Персонал Чернівецької обласної лікарні зібрав кошти та придбав ліки для військовослужбовців у зоні АТО на суму 64 тисячі 588 гривень.

Як розповіла заступник головного лікаря ЧОКЛ з медсестринства Віоріка Рошка, з проханням допомогти бійцям препаратами проти застуди до головного лікаря Володимира Ушакова звернувся відомий учасник АТО з Буковини Валерій Краснян. Одразу у лікарні було організовано збір коштів, адже працівники закладу не вперше допомагають нашим захисникам. Лікар-пульмонолог Оксана Притуляк та в.о. завідувача інфекційного відділення Світлана Козакова склали перелік лікарських засобів, які застосовуються при застудних захворюваннях та при грипі. Отож, для військових придбали антивірусні препарати, ліки від застуди, нежитю, грипу та гострих респіраторних інфекцій (колдрекс, фармацетрон, парацетамол, септефріл тощо), краплі від закладеності носа, очні, вушні краплі, великий спектр таблетованих антибіотиків (азітроміцин, ципрофлоксацин, амоксиклав, аугментин, амоксил, цефтріаксон). Крім цього, для бійців придбали протикашлеві препарати, знеболювальні та вітаміни.

За словами В. Рошки, до збору коштів долучився весь персонал лікарні - від лікарів до молодшого медичного персоналу. Придбані лікарські засоби старші медсестри закладу розподілили за групами та відповідно запакували. Вантаж ліків В. Краснян особисто повіз бійцям 5-го та 8-го окремих штурмих батальйонів на Схід. Для придбання пального на дорогу у лікарні йому додатково дали ще 1000 грн.

Джерело: http://www.bukmed.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (4)

Подумаєш? 64 Тисячі гривень. Рівно стільки треба дати за працевлаштування медичною сестрою в обласну лікарню.

avatar

Вася

28 жовтня 2016 19:17

Цікаво скільки було взято за працевлаштування таємних агентів Ольги Фреймут?

avatar

Петро

30 жовтня 2016 10:55

А ніскільки, це Ольга Кобевко підкинула мишку.

avatar

Ваня

30 жовтня 2016 10:57

Работаю и гажу в одном месте,простите по другому не могу.

avatar

Оlga K.

30 жовтня 2016 13:59