McDonald's вкотре підтвердив намір відкрити свій заклад у Чернівцях – директор з розвитку McDonald's Ukraine

McDonald's вкотре підтвердив намір відкрити свій заклад у Чернівцях – директор з розвитку McDonald's Ukraine

13.09.2021, 14:23

McDonald's має намір в найближчому майбутньому відкрити заклади в Кропивницькому, Чернівцях та Ужгороді, повідомив директор з розвитку McDonald's Ukraine Віталій Стефурак в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"З'являться заклади в Кропивницькому, Чернівцях та Ужгороді. І це буде означати, що у всіх обласних центрах уже будуть наші ресторани. Плюс йдемо в великі міста, де ми ще не представлені, наприклад, в Маріуполь", - сказав Стефурак.

Експерт також повідомив, що в найближчі кілька років McDonald's має намір відкрити заклади в усіх сателітах столиці. "Наша мета протягом декількох років повністю" закрити "всі сателіти Києва. Зараз ми в Бучі, Броварах, Борисполі, розглядаємо Ірпінь і інші міста", - сказав Стефурак.

Аналогічне завдання, за його словами, ставиться щодо передмість і міст-сателітів Харкова, Львова, Дніпра і Одеси.

"У містах-мільйонниках і сателітах нас цікавлять в першу чергу окремі ділянки, на яких можуть бути розташовані установи з McDrive, з усіма каналами продажів, які зараз в Україні", - сказав Стефурак.

Перший заклад McDonald's в Україні було відкрито 24 травня 1997 року Києві. В даний час мережа McDonald's в Україні налічує 104 ресторан в 24 містах.

Розвитком мережі займається ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд.". Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасником ПІІ є MCD Europe Limited (100%, Лондон, Великобританія). Статутний капітал ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд." на вересень-2 021 становить 901,801 млн грн.

1