Після ранкового марафону з Осачуком Мазурашу побачив, що Папієв про щось спілкувався з Другановським на урочистостях до Дня Перемоги

Після ранкового марафону з Осачуком Мазурашу побачив, що Папієв про щось спілкувався з Другановським на урочистостях до Дня Перемоги

09.05.2021, 23:25
Народний депутат України Георгій Мазурашу взяв участь в урочистостях до Дня Перемоги, на запрошення голови Чернівецької ОДА Сергія Осачука та керівника обласного осередку партії «Слуга Народу» Олени Лис, - пише BukNews.
 
Нардеп поділився деякими спостереженнями від побаченого на своїй сторінці у ФБ. 
 
- Серед тих, хто покладав квіти до пам‘ятника невідомому солдату, було чимало знайомих, цікавих особистостей, - написав Мазурашу. - Були, звісно, і політики. Бачив, як наш земляк-нардеп Михаил Папиев довго давав інтерв‘ю телеканалу «Інтер» (цікаво буде подивитися в ефірі). Потім вони спілкувались з екс-керівником обласного осередку «Слуги народу» Віталій Другановський (з яким ми разом покладали квіти). Можливо, згадували батьків-дідів, або інших родичів, які брали участь в тій страшній війні...
 
- Після участі в урочистостях до Дня Перемоги 2021 мали імпровізовану нараду з керівником обласного осередку партії «Слуга Народу» Оленою Лис. Обговорили деякі актуальні поточні питання, Олена Георгіївна роздала трохи «партійних завдань» і розійшлись виконувати, всі:)
 
Нардеп також повідомив, що вранці здійснив ранкову пробіжку з головою Чернівецької ОДА Сергієм Осачуком
 
- Оце так побігали до Дня Перемоги 2021 - у супер компанії з головою ОДА Сергій Осачук та зірковим бігуном Іван Гешко!;) І пробігли ми десь чвертьмарафон (мій Garmin показав 10,3 км, але я виключив було, коли у Сергія Дмитровича ближче до фінішу заболіло було коліно і ми трішки перейшли на ходьбу).
 
- Реально ми з Іваном не знали, яку дистанцію будемо долати, лише знали, що це маршрут Дмитровича.
- Губернатор у нас, скажу я, у формі ого!;)
 
- Після пробіжки подивився ще раз біографію, на скільки років він молодший:) Надто вже легким виглядав біг губернатора. Виявилось, таки ненабагато:) Видно, що займається регулярно;)
- І КМС з дзюдо - таки сила!;) Yura Paskar, у цьому місці можна бурхливі оплески, які переходять в овації:)
З легкої теж нічого так - я ж не відстав:))
 
- Так, в дорозі ми ще й спілкувались, і не лише на спортивні теми;) Про різного роду «спільними зусиллями» в інтересах Буковини, Чернівців, і, звісно, і спортивно-оздоровчої сфери;)
 
 - Іван Тарасович підколов, що старт о 7:00, тому не знати чи я спав, бо це дуже рано, і таки майже вгадав:) - поспати я встиг таки малувато, в районі 4-х годин. Але, дякувати Богу, сил на пробіжку та наступні заходи вистачило;)
 
- І це при тому, що стартували ми навіть раніше 7-ої:) А на місце старту, до Ратуші, я доволі оперативно добрався на велосипеді:) Правда, при зеленому світлі на світлофорах, і малій кількості транспорту на дорогах, що дозволяло економити «зайві секунди»:)
 
- І про одну особливу цікавинку. Коли ми бігли «туди» по вул. Фрунзе, якийсь хлопець (на вигляд років 25) голосно-емоційно крикнув нам: «Слава Україні!» Що ми відповіди, - зрозуміло;)
 
- Сергій Дмитрович припустив, що це могла бути реакція на Івана Тарасовича та/або його форму національної збірної України;)
 
На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та просто неба
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та дорога
 
На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та просто неба
1