Мартинюк - математик, але інколи плутає цифри

Мартинюк - математик, але інколи плутає цифри

19.07.2017, 13:30

Керівник управління освіти Чернівецької міськради Сергій Мартинюк спізнився з подачею декларації про доходи через те, що переплутав дати.

Про це він повідомив у коментарі журналістам телеканалу ТВА.

Він сказав, що правопорушення вчинив не навмисно, а просто мав забагато роботи та трохи переплутав дати. Посадовець каже, що свою провину визнає, статків не приховує, і жодних оборудок прикрити не намагався. 

"На три дні я прострочив подання декларації, оскільки там десь були якісь вихідні дні - 1, 2 травня. Дійсно, я спізнився з подачею декларації, жодні цифри я не приховував. Просто то одного разу сказали, що сервер "зависає", потім я думав, наче я вже відправив, але виявилося, що я там одну помилочку здійснив, і мені не прийшло повідомлення, що декларація прийнята", - розповів він.

Посадовець зазначив, що протокол про адмінпорушення від НАЗК уже отримав. 

Деякі ЗМІ у мережі повідомили, що за несвоєчасне подання декларації чиновнику загрожує штраф 1700 гривень і навіть звільнення з роботи. Та все ж покарання для Сергія Мартинюка визначатиме суд. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Тикай чоловиче, то Каримова веде тотальну войну проти неугодних , бо пидставять пид хабар . ця сука уже загоралась.

avatar

Каримова

19 липня 2017 22:01

интересно сколько ещё они будут давать штанги, незалежн1 СМИ , будут писать такие заголовки, @всего то навсего попутал, плохой

avatar

Юра

20 липня 2017 10:18