Марш Захисників України пройде окремо від гібридної «Ходи Гідності»

Марш Захисників України пройде окремо від гібридної «Ходи Гідності»

31.07.2019, 22:19

Анонсований учасниками АТО Парад 2019: Марш Захисників України все одно відбудеться 24 серпня попри ініціативу Офісу Президента провести на День Незалежності «Ходу Гідності».

Про це повідомляє ініціатива «Захисти Україну».

Учасники ініціативи вважають таку запізнілу реакцію ОП тим, що, побачивши негативне реагування суспільства на скасування параду, команда нового президента вирішила гібридно вийти з ситуації й провести аналогічний вже анонсованому ветеранами марш.

«Подібні ініціативи не стануть на заваді Маршу Захисників України. Ми активно готуємося, вже створили оргкомітет, і ветерани вийдуть на центральні вулиці столиці, а що там будуть робити від Офісу Президента – це їх справа», - відзначає один з ініціаторів параду ветеран батальйонів «Гарпун» і «Київська Русь» Павло Білоус.

Відзначимо, що до оргкомітету Маршу увійшли: Павло Білоус, Антон Колумбет, Євген Дикий, Олексій Середюк, Дмитро Лінько, Роман Федчук, Олександр Погребиський, В'ячеслав Зінкевич і ще багато відомих представників ветеранських та волонтерських об'єднань.

Посилання на подію у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/687712611673977

Всім, хто бажає взяти участь в параді або допомогти в його організації, пропонується заповнити анкету: http://bit.ly/MarchVoli

Деталі за телефоном: 097 878 99 88 – Павло Білоус

Довідка:

Центр зовнішньополітичних досліджень ОПАД імені Олександра Никонорова є експертно-аналітичною організацією, яка співпрацює з органами державної влади та громадськими інституціями в сфері зовнішньої політики  України та політики національної безпеки.

Центр є співзасновником громадської ініціативи «Захисти Україну», учасником міжнародного руху #LIBERATECRIMEA та міжнародної громадської кампанії «Антипутінський інформаційний фронт».

1