Маніліч з тріском піде з посади, а міг би - з гордо піднятою головою, - депутат

Маніліч з тріском піде з посади, а міг би - з гордо піднятою головою, - депутат

12.01.2015, 20:14

Заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч відтягує час у судових процесах заради того, щоб уникнути прощання з посадою та пенсійним забезпеченням.

 Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат обласної ради від ВО "Свобода" Віталій Мельничук, пише molbuk.ua

 "Маніліч боїться втратити все і будь-яким способом тягне час, - пише він. - Заступник Голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч реально відтягує час, коли за адмінпорушення йому прийдеться розпрощатися і з посадою, і з високим пенсійним забезпеченням".

 "Сьогодні на судовому засіданні, в присутності повної зали активно налаштованих представників Чернівецької громади один з адвокатів Маніліча заявив, що саме відсутній без поважних причин інший адвокат готував виступ захисту. Саме цей аргумент проштовхував захист для явного відтягування часу.

 Суддя "по доброму" дав останнє китайське попередження і попередив, що 15 січня відкладати судове засідання не допустить. Чекаємо четверга. На мій погляд рішення по Манілічу прогнозоване, високопосадовець з тріском піде з владного крісла, а міг піти з гордо піднятою головою...", - додав Віталій Мельничук.

МАНІЛІЧ ОБІЦЯЄ ПІТИ У ВІДСТАВКУ, ЯКЩО СУД ВИЗНАЄ ЙОГО ВИННИМ

 Судова справа щодо заступника голови обласної ради є політичним замовленням і спрямована на дискредитацію місцевого самоврядування та дестабілізацію ситуації на Буковині.

 Про це у судовій залі Апеляційного суду Чернівецької області заявив Валентин Маніліч, передає БукІнфо.

 Замовником такої розправи, він називає "політичну силу, яка намагається захопити владу в області та державі і яка протягом останнього часу кілька разів змінювала свою назву".

 "Я вважав і вважаю, що не порушував законодавство, діяв у відповідності до Закону "Про місцеве самоврядування". Якщо не буде позитивного для мене рішення Апеляційного суду, я буду позиватися до суду вищої інстанції.

 Якщо суд прийме рішення не на мою користь, я напишу заяву про складання повноважень і депутати будуть приймати рішення на сесії", - сказав Маніліч.

 Нагадаємо, суд у справі Маніліча знову перенесли - тепер на 15 січня.

 Нагадаємо, Валентин Маніліч оскаржує в суді рішення про визнання його винним у корупції.

Джерело: molbuk.ua та БукІнфо

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коли  (видалено адміном)  мельничуки та інше  (видалено адміном) , що занесло  (видалено адміном)  вітром на Буковину?

avatar

Буковинець

12 січня 2015 19:12