Маніліч розкритикував буковинських нардепів правлячої коаліції, які дурять виборців

Маніліч розкритикував буковинських нардепів правлячої коаліції, які дурять виборців

24.07.2015, 13:03

Заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч розкритикував діяльність нардепів-буковинців, які "піаряться" на законопроектах, які стосуються ремонту доріг в Чернівецькій області.

Про це йдеться в офіційному повідомленні прес-служби обласної ради.

"Останнім часом публікації багатьох інформаційних інтернет-видань та персональні сторінки деяких народних обранців у Фейсбуці зарясніли оптимістичними заголовками на кшталт "Депутат X знайшов гроші на буковинські дороги""Президент підтримав пропозицію нардепів – буковинців" і таке інше. Можна було б тільки порадіти такій дієвості парламентарів від Буковини, якби не знаття, що всі ці гучні рулади не мають і не могли мати під собою ніякого ґрунту", - наголошує у своєму прес-коментарі заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч.

Йдеться про законопроект "Про проведення експерименту в Одеській, Волинській та Львівській областях з фінансування реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення", суть якого полягала у фінансуванні будівництва низки автомобільних шляхів у зазначених регіонах за рахунок коштів, залучених завдяки перевиконанню планових показників відповідними регіональними митницями. 

"Про Чернівецьку область у законопроекті не йшлося, - зауважує Валентин Маніліч, - утім, це не завадило окремим народним обранцям видати бажане за дійсне і приписати собі неіснуючі в реаліях заслуги щодо лобіювання інтересів Чернівецької області та особистого сприяння у цьому найвищих посадовців держави. Робити добро для рідного краю, нехай і в акурат перед черговими виборами – справа шляхетна, але для чого ж, панове, так відверто дурити виборців?".

"У підсумку цей законопроект був "успішно" провалений у сесійній залі не без участі кількох буковинських нардепів, які відразу ж заходилися публічно відбілювати власну репутацію і топтати репутацію своїх земляків - партнерів з владної коаліції. Як наслідок, ці політичні грання окремих народних депутатів від Буковини, спіткала доля багатьох попередніх - вони прогнозовано закінчились пшиком. Запаморочення від успіху виявилось передчасним. А в програші, як це часто буває, залишились жителі Чернівецької області", - заявив він.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Тепер зрозуміло, чого Манилич на якого є купа компромату так спокійно сидить у президії облради. Тепер він продався, чи то віддівся бурбо-мафії.

avatar

Марко Шпак

24 липня 2015 16:54

Наши земляки-нардепв всегда умели только языком трещать! Ничего не делают, но зато звезда во лбу горит, так что ночью светло! Да сколько можно людей дурить? Не позортесь своим бесчестием. Люди однажды в вас поверили, а туда же. Хорошо, что есть ещё такие чиновники, как Манилич, что не ведутся на ваши липы!

avatar

Роман

24 липня 2015 18:55