«Манія переслідування - це психічний розлад»: Бурбак відповів на закиди Саакашвілі на Буковині

«Манія переслідування - це психічний розлад»: Бурбак відповів на закиди Саакашвілі на Буковині

29.01.2017, 17:56

Народний депутат України Максим Бурбак назвав екс-голову Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі "скандалістом" і "актором великих та малих сцен".

Про це він сказав у коментарі журналісту molbuk.ua, відповідаючи на запитання щодо заяви Саакашвілі про те, що "люди Бурбака" переслідували політика під час його візиту до Чернівецької області. 

"Мене персона Саакашвілі не хвилює, щоб коментувати його чергові балачки. Всі знають, що він скандаліст і склочник. І йому завжди хтось чи щось заважає щоб результативно працювати. Ще й тепер гастролер, актор великих і малих сцен. І наостанок ( бачення деяких психотерапевтів ) манія переслідування це психічний розлад", - сказав М. Бурбак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі у Глибоці: "Люди Яценюка, Бурбака і всякі "порохоботи" їздять за мною і задають одні й ті самі запитання" (відео суперечки+коментар політолога)

Нагадаємо, у п’ятницю під час свого візиту до Глибокої Чернівецької області Міхеіл Саакашвілі заявив, що "люди Бурбака" з телекамерою переслідують його і задають йому провокативні запитання.

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (7)

Михей  настучи бульбаку по темечку.

avatar

вася

29 січня 2017 16:06

Бербек бандеровская сволота. Скоро им писец.

avatar

мамед

29 січня 2017 16:08

Юля скоро премьер потом президент.Готовтесь ворюги. Тюрьмы откорыты.Правы сектор тоже готовтесь.

avatar

матвей

29 січня 2017 16:20

Определить что Бурбакело клиент психиатров не нужно быть Фрейдом, это определит даже собака Павлова!!! А Саака  очень похож на Саахова из Кавказкой пленницы, но это намного лучше, чем бытьпомеранчевой гнидой с деформированными мозгами!!! 

avatar

барбекю

29 січня 2017 16:31

Бурбак не Бурбак а БЕРБЕК.

avatar

чужак

29 січня 2017 18:10

Бурбак хочет подымать копчик а сам то никто,  куку.

avatar

маша

30 січня 2017 05:43

люди ще пам"ятають як ти барбуку гастролював селами та районами Буковини та поливав помиями януківаську бригаду і обіцяв людям щиру допомогу. То де та допомога , га? Понакладали начальниками корумпованих бариг, які один одного прикривають за вчинені злочини . Суди, прокурори та поліцаї корумповані так, що  люди роками не можуть добитися справедливості. Іди вже геть разом із своїм кодлом.

avatar

бурбаці

30 січня 2017 10:12