Малишевський вітає нового голову профспілки працівників охорони здоров’я і сподівається на плідну співпрацю

Малишевський вітає нового голову профспілки працівників охорони здоров’я і сподівається на плідну співпрацю

15.12.2016, 12:11

У Чернівцях обрали нового голову обласної організації Профспілки працівників охорони здоров’я  України.

У роботі конференції взяли участь 83 делегати. На посаду голови Чернівецької обласної організації Профспілки претендувало три кандидати.

З великим відривом від інших претендентів переміг нинішній виконувач обов’язків голови, заступник голови Чернівецької обласної організації  профспілки працівників охорони здоров’я Фустій Олександр Прокопович. За нього проголосували 62 делегати.

За його найближчого опонента – головного лікаря Чернівецької обласної клінічної лікарні Володимира Ушакова – віддали голоси лише 15 делегатів профспілкової конференції. Ще одна кандидатка заручилася підтримкою п‘яти делегатів.

-          Щиро вітаю новообраного голову Чернівецької обласної організації  профспілки працівників охорони здоров’я Олександра Фустія, - прокоментував результати голосування Ігор Малишевський – голова Постійної комісії Чернівецької обласної  ради з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту та підтримки учасників АТО і членів їх родин. – Профспілка, яка  стоїть на сторожі законних прав і інтересів всіх працівників медичної галузі, нині  переходить на якісно новий рівень захисту прав працівників охорони здоров’я. У цьому позиція профспілки близька до діяльності нашої комісії, одним із завдань якої є захист медичних працівників від адміністративного свавілля.  Переконаний, що медична комісія обласної ради спільно з профспілкою зможуть ще ефективніше захищати інтереси лікарів і медичного персоналу. Зокрема, в КМУ «Обласний клінічний протитуберкульозний диспансер». Ще раз щиро вітаю голову Чернівецької обласної організації  профспілки працівників охорони здоров’я і сподіваюся на плідну співпрацю. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Фустій старий лис, переграв Ушакова.

avatar

!!!

15 грудня 2016 13:22