Малолітня буковинка точно не пам’ятає, де саме її зґвалтували

Малолітня буковинка точно не пам’ятає, де саме її зґвалтували

08.04.2015, 21:39

Один із чернівецьких розважальних закладів порушив встановлений порядок перебування дітей у закладі, і як результат, під дією наркотичних засобів 18-річний чернівчанин вступив у статевий акт з 14-річною дівчиною.

До правоохоронців із заявою звернулася 43-річна мати дівчини та повідомила, що малознайомий хлопець під час відпочинку вступив з її донькою у статеві зносини.

Аби встановити всі обставини події, співробітники Садгріського райвідділу міліції провели ряд заходів. Як з’ясувалося, того вечора компанія: четверо хлопців, віком 17-18 років та 14-річна дівчина відпочивали у сауні з 20 до 1 години ночі.

Як розповіла потерпіла, під час відпочинку всі вживали наркотичні речовини «канабіс» та «амфетамін». Під дією наркотиків вона не усвідомлювала, що з нею відбувається та не контролювала свою поведінку. І можливо саме тоді між нею та її знайомим відбувся статевий акт.

Хлопці та дівчина були освідченні в Чернівецькому обласному наркологічному диспансері на стан наркотичного сп’яніння. За результатами освідчення встановлено попередній факт вживання ними наркотиків. Наразі міліціонери з’ясовують, звідки у молодих людей заборонене наркозілля.

Також у потерпілої відібрані біологічні зразки для проведення судово-медичної експертизи.

За даним фактом слідчі Садгірського райвідділу міліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості) Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі строком до п’яти років.

Крім цього, адміністрація закладу буде нести відповідальність, яка передбачена ст. 180-1 (Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Адже персонал закладу у відповідності до Закону України «Про охорону дитинства» зобов’язаний вжити всіх заходів щодо недопущення у розважальні заклади з 22 години дітей до 16 років без супроводу батьків, відповідно мали б перевірити і документи у молодих людей.

 СЗГ УМВС України в Чернівецькій області. Заголовок сайту chv.tv

1