Маленькі пацієнти гематологічного відділення дитячої клінічної лікарні отримали великих пухнастих ведмежат!

Маленькі пацієнти гематологічного відділення дитячої клінічної лікарні отримали великих пухнастих ведмежат!

27.04.2016, 01:06

Сьогодні, 26 квітня Чернівецька обласна організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» на чолі із Сергієм Качмарським спільно із Ліною Ільніцкою, засновницею модельного агентства «ШоуТайм» та представниками відділу боротьби із наркозлочинністю на чолі із начальником Олександром Божеком завітали в гості до діточок, котрі перебувають на лікуванні в гематологічному відділенні Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні, що знаходиться за адресою м. Чернівці, вул. Руська 207 А.

Візитівкою гостей, як завжди, стали великі пухнасті ведмежата, на яких із нетерпінням очікували їх нові господарі. Також активісти вирішили порадувати дітей солодощами та соками, тож свої подарункові пакети отримали восьмеро маленьких пацієнтів, котрі наразі перебувають на стаціонарному лікуванні.

До акції долучилась і ГО «Чернівці – місто майбутнього».

Крім того Сергій Качмарський та Ліна Ільніцька  поспілкувались із  завідувачем відділення кардіоонкогематології Чернівецької обласної дитячої лікарні Гнатюком Михайлом Георгійовичем, котрий в черговий раз повідомив про те, що справи в лікарні йдуть не дуже добре, адже на даний момент від держави немає ніякої допомоги, і кошти, необхідні на лікування, приходиться шукати або батькам дітей, або йому самому. Мова йде про дуже великі суми, котрі страшно озвучувати, та вони необхідні для того, аби врятувати дитячі життя. Також пан Михайло подякував небайдужим добродіям, що не залишаються осторонь, та залишаючись інкогніто, просто приносять і дають потрібні кошти батькам маленьких пацієнтів. Так, він навів приклад, і розповів про чоловіка, котрий декілька разів на місяць приходить в лікарню, та залишає тисячі гривень на лікування дітям, навіть не називаючи свого імені. За словами Михайла Гнатюка – таких людей у нас є багато, і якби не вони – невідомо, чи вдалось би знайти потрібні суми.

Тож Сергій Качмарський, Ліна Ільніцька, яка завжди відкликається на прохання приєднатись до благочинних акцій, та її підопічна Смага Анастасія, міс Льдова Королева 2016 планують ще неодноразово навідуватись в гості до діточок, а також в черговий раз навідатись в геріатричний пансіонат, що знаходиться за адресою м. Чернівці, вул. Підкови, 13, та привітати стареньких із Днем народження. Свої іменини цього місяця будуть відмічати 11 людей похилого віку. 

1