Максимюк заперечив, що торгується з Проданом

Максимюк заперечив, що торгується з Проданом

28.08.2018, 19:18

У фракції "БПП Солідарність" Чернівецької міськради заперечують інформацію про домовленості депутатів з секретарем Василем Проданом щодо можливості кадрових призначень у ратуші представників цієї політсили.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив керівник фракції, депутат Василь Максимюк. 

Він сказав, що у ЗМІ, які пов’язують із Проданом, були озвучені тези про нібито домовленості щодо кадрових призначень.

"Дивлячись в очі громаді міста, хочу сказати, що це - неправда. Я був за цей місяць на одній-єдиній погоджувальній раді за участю секретаря міськради - це напередодні позачергової сесії 23 серпня. Жодного разу більше з ним не зустрічався. Тому кадрові призначення, які анонсує Василь Сафронович - неправда, вони нічим не підтверджені", - сказав депутат. 

Водночас він заперечив інформацію про нібито призначення депутата Сергія Грекова на посаду начальника управління освіти міської ради.

"Він сказав, що з ним ніяких розмов про призначення на посаду керівника управління освіти не проводилися", - сказав Максимюк. 

"Також була думка про те, що я з кимось домовлявся про посаду у водоканалі. Я не домовлявся. Якщо будуть якісь певні призначення по водоканалу, я буду готовий окремо пояснити ці призначення", - додав він.

Джерело: molbuk.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівецький депутат попередив про можливий розпил 100 мільйонів бюджетних коштів (ОНОВЛЕНО+ВІДЕО)

 Влада в одних руках: депутат Максим'юк закинув Продану «дисбаланс у ратуші»

1