Максим Кияк прийняв виклик турбулентних часів і йде на вибори у Чернівцях від 'Голосу' Святослава Вакарчука

Максим Кияк прийняв виклик турбулентних часів і йде на вибори у Чернівцях від "Голосу" Святослава Вакарчука

09.06.2019, 18:09

Політична партія "Голос" висунула кандидатом у народні депутати від 201-го виборчого округу (м.Чернівці) кандидата філософських наук Максима Кияка.

- Турбулентні часи - це не лише виклик, але і шанс продемонструвати свої можливості. В очікуванні ідеального моменту можна провести все життя, так і не діждавшись слушної миті. Тому після нетривалих, але складних роздумів я вирішив долучитися до суперської та надзвичайно фахової команди «Голос» і взяти участь у майбутніх парламентських виборах у моїх рідних Чернівцях. Повірте, що з такою командою і такими людьми сміливо можна зсунути гори відчаю та старих політичних правил. 

Дуже дякую за вже отримані вітання. Разом із тим, закликаю всіх охоче долучатися до нових змін у Чернівцях і в Україні, бо без вас нічого не вийде. Тому, давайте думати не про те, як когось «зробити знову», а про те, як разом створювати нові правила гри в українській політиці. Зі свого боку обіцяю, щонайменше, не зрадити ваших сподівань і не скурвитися. Роботи буде багато, але «хіба хтось казав тобі, що буде легко?». 

Чи готовий я? Так, народжений готовим, - прокоментував своє рішення Максим Кияк. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Просто блюзнірство!!!

avatar

Чернівчанин

10 червня 2019 07:31