Максим Кідрук: З Анголи в Чернівці і на Кубу

Максим Кідрук: З Анголи в Чернівці і на Кубу

11.12.2012, 23:49

11 грудня в Чернівці завітав сучасний український письменник Максим Кідрук. Зранку він презентував свій новий технотрилер «БОТ» для студентів географічного факультету ЧНУ. А вже ввечері з письменником можна було поспілкуватися в книгарні «Букініст». Максим Кідрук є автором 11 книг і як розповідає, то все насправді йшло дуже природно. Спочатку були статті про 3-D програмування і моделювання. За 2006 рік в нього вийшло 20 статей в різних журналах. Згодом з Максимом підписали контракт і так з’явилася перша технічна книга.

Родзинкою письменника є його амплуа мандрівника. Але як стверджує Максим, то воно приклеїлося як кізяк. Автор повністю віддається книгам, це і є його особистим життям. Він вважає, що якщо в тебе не має часу писати, або ти не можеш виділити кілька годин для творчості, то нічого не вийде. Те що робиш має подобатися.

Сьогодні автор працює вже над іншим технотрилером «Твердиня» і готується до подорожі на Кубу. Зустріч з Максимом Кідруком пройшла жваво, задавали багато питань. Було декілька, щодо його політичної діяльності, але він зумів провести чітку межу між нею і своїми книгами. Після завершення презентації всі охочі могли придбати книги письменника, а також отримати автограф.

 Світлана Зайцева

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Якщо Максим дійсно зберається на Кубу - рекомендую звернутися до Юлії Божко (Феріадо - тур), яка може професійно  запропонувати туристичну Кубу.  

avatar

Володимир

12 грудня 2012 12:34