Максим Бурбак вітає призначення Володимира Куліша першим заступником голови Чернівецької ОДА

Максим Бурбак вітає призначення Володимира Куліша першим заступником голови Чернівецької ОДА

15.03.2015, 14:48

Народний депутат України Максим Бурбак переконаний, що демократичні сили провинні об'єднатися для успішного здійсення реформ і виведення України з нинішньої кризи. Про це він сказав 12 березня 2015 року під час прямого ефіру програми «Суть речей» на радіо Станція 103.2 ФМ

- До речі, щоб не казали ніби у нас є розбіжності і ми не говоримо, то можу сказати – не дочекаєтесь, ми з Володимиром Івановичем (Кулішем. - BukNews.) спілкуємось і говоримо, бо розуміємо, що зараз у єдності сила. Можливо у нас були критичні моменти під час виборів, але після цього зустрілись як нормальні люди, політики, які розуміють всю відповідальність, яка лежить на нас за збереження миру на Буковині, за збереження всієї держави, і ми дійшли порозуміння, потисли руки і в нас нормальні робочі відносини. Я також вітаю, що голова ОДА Олександр Фищук подав кандидатуру Володимира Куліша на свого першого заступника, аби показати людям, що є єдність і ми будемо разом працювати на краще Буковини, - сказав народний депутат України Максим Бурбак. 

Інформаційний партнер програми «Суть речей» на радіо Станція 103.2 ФМ www.buknews.com.ua

1


КОМЕНТАРІ (7)

Бурбак, який раніше кричав проти Куліша, проплачував акції карманного "майдану" і інших недолугих, тепер вилизує Кулішу первинний рот, оце так політик

avatar

Петро

15 березня 2015 13:08

Борисе Михайловичу, не заздріть. Вам до Куліша далеко.

avatar

Петрові

15 березня 2015 19:40

Куліш при своєму призначенні повинен був попередити Адміністрацію Президента про конфлікт інтересів, що він являється свояком прокурора Чернівецької області. Чекаємо аналогічної заяви від прокурора Чернівецької області до генпрокуратури, що він не взмозі виконувати свої обов'язки прокурора областы за доглядом законів у Чернівецькій обладміністрації оскільки його дружина являється рідною сестрою заступника облдержадміністрації.

Щось не віриться що Наш Президент має бажання боротись з корупцією.

avatar

Дон Педро Чупакабро

15 березня 2015 19:58

бурбак вітає))))))) а що йому залишається ще робити як не вітати))))) вкинув через брехливу Єбеміцу порцію смердючої брехні на людей,а тепер вітає. ляді ви буде все вітати і просити та плака . Молодці хлопці що мочут цю кулясту свору !!!!!!

avatar

Микола

15 березня 2015 20:30

Своячниця прокурора не дружина куліша. у них все продумано

avatar

Дону Педро

15 березня 2015 22:33

Слабость украинской нации в том , что их можно покупать как хочешь. Кулиша под тянули под Наодный фронт потому, что проделал хорошую роботу на выборах за Порошенка. Теперь думайте проституция это , или нет. Ведь Яценюк и Порошенко в хороших и сильных отношениях. Слава Украине.

avatar

Для Украины

16 березня 2015 04:46

Город давно уже поделили пополам, хотим мы это или не хотим .

avatar

Черновцам

16 березня 2015 05:03