Максим Бурбак: Від кожного з нас залежить, яким бути нашому місту – туристичною перлиною буковинського краю чи заштатним провінційним містечком

Максим Бурбак: Від кожного з нас залежить, яким бути нашому місту – туристичною перлиною буковинського краю чи заштатним провінційним містечком

05.10.2013, 15:38

                                               ДОРОГІ ЧЕРНІВЧАНИ!

Цього року ми відзначаємо вже 605-річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. Наше славне чудове місто має цікаву історію і , впевнений, матиме прекрасне щасливе майбутнє. Бо живуть в ньому гарні люди, справжні патріоти, для яких любов до своє малої Батьківщини не просто слова. По всьому світові розкидала доля чернівчан, але всі вони завжди в серці зберігають ніжність і любов до рідного міста.

У спадок від наших предків ми отримали неймовірної краси місто, справжнє  європейське місто з неповторною архітектурою, затишними вуличками, площами, кав’ярнями, книгарнями та особливою аурою толерантності. Чернівці наповнені цікавими міфами та історіями. Чернівці – колиска величезної кількості талантів:  поетів,  музикантів, акторів, художників, композиторів, письменників, співаків. Наше місто знають по всьому світу і ми пишаємось тим, що народились тут.

Саме сьогоднішні городяни є обличчям Чернівців і від кожного з нас залежить, яким бути нашому місту – туристичною перлиною буковинського краю чи заштатним провінційним містечком.

В день народження Чернівців я бажаю всім щастя, міцного здоров’я,  успіхів та здійснення мрій.

Нехай і надалі наші славні Чернівці будуть найкращим містом на землі для кожного з нас!

 Народний депутат України

(фракція ВО «Батьківщина»)                                                   Максим Бурбак

1


КОМЕНТАРІ (1)

Не сайт а программа даруемо пісню

avatar

Зая

05 жовтня 2013 11:57