Максим Бурбак у Києві вшанував пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні

Максим Бурбак у Києві вшанував пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні

20.02.2017, 14:30

Разом з комендантом Будинку профспілок Степаном Кубівим та його побратимами народний депутат України Максим Бурбак ("Народний фронт") вшанували пам'ять загиблих.

- Вічна пам'ять Героям Небесної Сотні!!! 

На Буковині сьогодні також з нагоди Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні, представники крайової влади та громадськості поклали квіти та запалені лампадки до могил Героїв Небесної Сотні та антитерористичної операції на Центральному кладовищі міста Чернівці.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук, голова обласної ради Іван Мунтян, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, керівники громадських та молодіжних організацій, бойові побратими, рідні та близькі загиблих учасників Революції Гідності та антитерористичної операції, небайдужі буковинці вшанували пам'ять буковинських Героїв Небесної Сотні Василя Аксенина й Олександра Щербанюка та військовослужбовців, які загинули, захищаючи мир у нашій державі.

Нагадуємо, що сьогодні, о 16.00, в обласній філармонії відбудеться вечір-спомин до Дня Героїв Небесної Сотні, під час якого відбудеться вручення державних нагород, відзнак обласної та міської ради.

1


КОМЕНТАРІ (1)

"В АТО нічого страшного нема!" - ось так каже Бурбак!

avatar

Людмила Дудченко

21 лютого 2017 00:05