Максим Бурбак сподівається, що нардепи-буковинці підтримають законопроект 'Народного фронту', який захистить дороги від руйнування

Максим Бурбак сподівається, що нардепи-буковинці підтримають законопроект "Народного фронту", який захистить дороги від руйнування

08.08.2016, 23:29

Сьогодні Максим Бурбак проінспектував ремонт доріг  на Вижниччині. 

Про це голова парламентської фракції "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ. 

- Подорожую дорогами Чернівецької області та інспектую їх поточний ремонт. Сьогодні на Вижниччині, - повідомив народний депутат України Максим Бурбак. - Дорога на Вижницю через Вашківці місцями повністю знищена.

З головою Вижницької РДА завітали до Іспаського гравійного кар'єру. На власні очі пересвідчився в наявності на парковці підприємства перевантажених фур. Стоять і чекають, щоб поїхати і нищити дороги.

 

На підприємстві добре обізнані з законопроектами 4660 і 4661 (істотне підвищення відповідальності за перевищення вагових норм), які розроблені в співпраці Міністерства інфраструктури та фракції Народного Фронту. Вони підтримують також ці закони, бо це додатковий інструмент в захисті наших доріг. Можна мільярди витрачати на ремонти або будівництво доріг, а недобросовісні перевізники та бізнесмени будуть їх безкарно нищити.

Впевнений, бізнес-лобі руйнівників дорожньої інфраструктури в Верховній Раді буде подолано. Сподіваюсь на підтримку своїх колег-буковинців. Також звернувся до Михайла Ноняка з ДСБТ України стосовно надання мобільного зважувального комплексу для перешкоджання правопорушень з боку перевізників.

Спільними зусиллями будемо захищати наші автошляхи, - повідомив народний депутат України Максим Бурбак.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Свого  часу  ми  пропонували  Бурбаку  головою  Укравтодору  призначити  нашого,  буковинця - Ваню  Мунтяна.  І  він  був  згоден.   Працював  нашим,  головним  дорожником.  І  не  погано. Та  за  відкатами  погнався  Максим,  втюрили  туди  негідників з  Одеси. На тому рівні  керівництво Укравтодору (рівні  крадіїв)  і  зараз.  Додалося  -  там  дітвора  з  освітою, далекою  від  доріг.

avatar

Тарас

08 серпня 2016 21:06

Де Бурбак там БАРДАК !

avatar

Зазнайський

09 серпня 2016 02:51