Максим Бурбак розкаже у Хотині, як громадянам продуктивно співпрацювати з народними депутатами

Максим Бурбак розкаже у Хотині, як громадянам продуктивно співпрацювати з народними депутатами

20.08.2015, 22:38

Публічна дискусія на тему: «Громадянин та народний депутат: як продуктивно співпрацювати»

 21 серпня 2015 року о 11:00 годині у  приміщенні Хотинської центральної районної бібліотеки (м. Хотин, вул. І. Франка, 2 ) відбудеться публічна дискусія на тему «Громадянин та народний депутат: як продуктивно співпрацювати».

 Під час заходу представники Громадянської мережі ОПОРА проведуть презентацію щодо шляхів взаємодії громадян з парламентарями, розкажуть, як провадить свою роботу народний депутат від 204 округу Чернівецької області, Максим Бурбак, а також разом із місцевими експертами, представниками громадських організацій, депутатами та громадськими активістами обговорять актуальні проблеми вищезгаданих округів, які можуть бути вирішені на рівні парламенту та за безпосередньої участі депутатів.

 Участь у заході візьме народний депутат від 204-го округу Максим Бурбак.

На захід запрошуємо всіх активних мешканців 204-го виборчого округу. 

 Захід здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» (виконується Фондом Східна Європа).

 Детальніше:

Прокоп Тарас

Громадський консультант  ОПОРИ у Чернівецькій області.

тел. 0954900504

  Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.

1