Максим Бурбак:  Рішення про призначення керівником комісії  облради з питань АТО хлопця, який сам був в АТО  - правильне! (+ВІДЕО)

Максим Бурбак: Рішення про призначення керівником комісії облради з питань АТО хлопця, який сам був в АТО - правильне! (+ВІДЕО)

28.12.2015, 18:26

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував на прохання чернівецьких журналістів останні резонансні події в Чернівецькій обласній раді. Кореспондент BukNews, зокрема, поцікавився, чи відповідають дійсності закиди, що протест воїнів АТО проти керівника профільної комісії, якого було переобрано,  був інспірований зовні.

-           Рішення, яке було прийняте, воно правильне! Коли хлопця, який був в АТО, призначають керівником комісії, яка буде опікуватися реабілітацією, соціальним захистом, працевлаштуванням воїнів АТО, - відповів народний депутат України Максим Бурбак. -   Хто, як не він, який там був, який знає їхні потреби, повинен очолювати таку комісію? Нерозумним було перше рішення, коли на цю посаду призначили колишнього регіонала. Таким призначенням суспільству кинули виклик. Цілком зрозуміло, що хлопці на нього відреагували. Інша річ, що потрібно було прислухатися до думки громадськості  і взагалі не допускати такого призначення.   Це можна було зробити ще до сесії.

Про це повідомляє кореспондент BukNews. 

-          Вітаю, що сесія Чернівецької обласної ради нарешті  висловила свою позицію щодо корупціонера Маніліча, - продовжив Максим Бурбак коментувати ситуацію в Чернівецькій обласній раді. -  Звісно, це рішення ще потрібно довести до логічного завершення. Але я вже зараз дивуюся, як пан Маніліч, як держслужбовець, збирається пройти перевірку перед призначення на посаду? Маючи на собі вирок суду щодо своїх корупційних діянь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати облради підтримали звернення до Івана Мунтяна щодо звільнення Валентина Маніліча

-          У стінах Чернівецької обласної ради відбуваються цікаві процеси. Я неодноразово заявляв, що там утворилася «ширка», - сказав народний депутат України. -  Це показали голосування. Цікаво також те, що партія «БПП-Солідарність», яка виграла вибори, не представлена у президії. І це відповідальність партії і особисто її керівника Володимира Куліша. Тому що партія повністю здала всі позиції в обласній раді. І це позначилося на результатах, тому що у цієї партії було би більше депутатів. Вкотре наполягаю на тому, що Чернівці злили під «Рідне місто», Продана і Михайлішина. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Федорук передав привіт депутатам Чернівецької міської ради: "Сценарію Федорук-2 у Чернівцях – не буде! У нас є протиотрута!"

- Щоб нам потім не дорікали, що ми брали участь у цьому міжсобойчику, вже зараз офіційно заявляю: ми ініціюємо створення депутатської групи «Народного фронту» у Чернівецькій обласній раді. Ніхто не говорить про вихід з фракції. Йдеться тільки про створення депутатської групи. Запрошую усіх депутатів, яким не байдуже те, що відбувається в області, приєднуватися до цієї групи. Це будуть люди, які розуміють, які реформи проводить уряд і наскільки це важко. А не тільки огульно критикують. Щоб усі ці місцеві політикани не гралися, як наперсточники на колгоспному ринку. Я мовчати не буду!  Здати все, щоб вони знову всі повипливали ці колишні регіонали, я не дозволю. Не за це ми мерзли і боролися на Майдані. Не буде цього! - заявив народний депутат України

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях обрали нового голову комісії облради з питань АТО

У Чернівцях учасники АТО пікетують "будинок з левами": вимагають відставки голови комісії облради (ФОТО)

1


КОМЕНТАРІ (1)

Бурбак і сам був організатором цих резонансних подій і ще йому на підтанцовці був куплений ним з потрохами Скорейко.   Але шоу не вдалося. Ну поміняли на Малишевського, який нібито патріот, а от ними патріотами керує  "лжепатріот" ткачук віталька. І вони герої це проковтнули.  А почитайте думку пана Руснака, голови  ГО АКНРБ,  оце розумне правильне заключення подій , які організували політикани.

avatar

ІМХО

28 грудня 2015 20:24