Максим Бурбак привіз добрі звістки для Заставнівської міської ОТГ

Максим Бурбак привіз добрі звістки для Заставнівської міської ОТГ

01.02.2018, 21:38

Сьогодні народний депутат України Максим Бурбак продовжив двотижневий робочий тур районами округу. Зустріч з головами ОТГ і сільрад Заставнівщини була змістовною і плідною. Такі зустрічі, спільні обговорення нагальних проблем громад та пошуки шляхів їх усунення, як показує практика, неодноразово довели свою ефективність.

Зокрема, на сьогоднішній зустрічі торкнулися затвердженої вчора Кабінетом міністрів Постанови про передачу землі за межами населених пунктів у власність об'єднаних громад. Ця тема дуже актуальна і неодноразово піднімалася і головами ОТГ, і нами - народними депутатами на усіх рівнях, - розповів Максим Бурбак. - І ось результат. Ця новина стала доброю звісткою і для Заставнівської міської ОТГ, котра вже отримала позитивний висновок від адміністрації та прийняла остаточне рішення про об’єднання.

- Сподіваюсь, оновлений склад ЦВК не забариться з призначенням перших виборів до Заставнівської міської об'єднаної територіальної громади. Також думаю, рішення Кабміну послугує додатковим стимулом тим населеним пунктам, які ще досі не наважились включитись до процесу об'єднання і створення громад.

- P.S: Під час сьогоднішнього зібрання мав нагоду вручити Грамоту Верховної Ради голові Веренчанської сільської ради Володимиру Бойчуку і привітати його з високою відзнакою.

1