Бурбак про те, чи буде балотуватися на посаду Каспрука: 'Мені цікаво, що ви вживаєте, звідки у вас така інформація?'

Бурбак про те, чи буде балотуватися на посаду Каспрука: "Мені цікаво, що ви вживаєте, звідки у вас така інформація?"

25.05.2015, 18:53

Народний депутат України Максим Бурбак категорично заперечив можливість власного балотування на посаду Чернівецького міського голови восени 2015 року. 

- Мені цікаво, що ви вживаєте, звідки у вас така інформація – відповів питанням на питання журналіста Чернівці таймс народний депутат України Максим Бурбак про те, чи збирається від балотуватися на посаду Чернівецького міського голови.

- Це тільки представники Партії регіонів і «тушки» намагалися протягнути Михайлішина, Продана в крісло мера різними інсинуаціями, - сказав нардеп. 

- Олексій Каспрук законно обраний мер, працює на громаду, виконує свої обов’язки і буде перед нею звітувати.

Я не буду балотуватися на посаду Чернівецького міського голови! Це дуже відповідальна посада!

Народний депутат  України також оцінив роботу нинішнього складу Чернівецької міської ради:

-  Щодо міських депутатів. У складі цієї ради нічого не змінилося, депутати приймають рішення, які їм вигідні, саботують  ситуацію, очевидно, що цю раду слід чимшвидше переобирати. Вони роблять усе можливе, щоб гальмувати роботу Чернівецького міського голови. Бачу, що деяких міських депутатів не турбує доля міста. Їх турбують майбутні списки, місце у цих списках. Де вони можуть розпорошитися по нових партіях, по "третіх силах", для того щоб знову потрапити у раду, - сказав М.Бурбак.   

 -          Але громадяни повинні пам’ятати, як ці депутати у грудні 2013 року зверталися до прокуратури Чернівецької області  притягнути до кримінальної відповідальності студентів. А тепер вони збираються  у патріотичних партіях захищати свої місця у списках. Але ми все бачили, їх поіменні голосування з важливих питань. І громада також про це знає. 

1