Максим Бурбак порадив Оксані Продан не піаритися на темі ремонту доріг

Максим Бурбак порадив Оксані Продан не піаритися на темі ремонту доріг

13.03.2015, 21:37

Максим Бурбак порадив колегам-депутатам не піаритися на темі про нібито вибиті кошти на ремонт доріг.

Про це народний депутат України Максим Бурбак сказав під час прямого ефіру 12 березня в програмі "Пряма відповідь" на Телеканалі ЧЕРНІВЦІ.  Відповідаючи на питання ведучої про те, чи часто його просять, як депутата, відремонтувати дороги, Максим Бурбак сказав, що відповідні звернення отримує від голів більшості сільських рад свого округу.  А відтак додав:

-          Деякі політики, які піаряться на тому, що вони нібито вибили 700 мільйонів на ремонт доріг Західної України повинні чесно сказати, що насправді це була ініціатива понад 60 депутатів – мажоритарників від виборчих округів Західної України. І уряд віднайшов ці кошти, щоб відремонтувати принаймні магістральні дороги.  Там буде капітальний ремонт.  І це буде зроблено цього року, - сказав народний депутат. 

Нагадаємо, першою про те, що на ремонт доріг Буковини таки виділили гроші, повідомила прес-служба народного депутата України Оксани Продан. 

1


КОМЕНТАРІ (6)

 Бурбак,  як  звжди,  всі  добрі  справи  для  Буковини  СПАСКУДИТЬ. Ми  пам"ятаємо,  як  організовані  ним акції  на дорогах, закінчувались ДТП і  лікарняними  для участників.  Ми  відчуваємо   ПОВНИЙ  РОЗВАЛ   БУРБАКОМ  Мінінфраструктури  на  дорогах і мостах,  сьогодні. Ні  як  депутат,  ні  як  Міністр,  він  на  адресу  ЧЕРНІВЕЦЬКИХ  ДОРОЖНИКІВ   навіть  "НЕ  ПУКНУВ"(як  і  наш Яценюк). Його,  як  і  Папієва,  всі  добрі  справи землякам,  закінчувались  ПУСТИМ  ПЛЕСКАННЯМ  ЯЗИКОМ.  А  Оксана- МОЛОДЕЦЬ!  Є  чим-хай  піариться! Її гроші +  гроші  Руминії(обіцяють)+ Фіщук  дасть  з  місцевого  бюджету+ копійки з Укравтодору,  може  і  буде " голому  ннитка  на  пузі "....

avatar

Буковинець

13 березня 2015 20:48

Вся провина не Бурбака, а біда староі влади , старих смотрящих знов прийти до влади. Вони сплять и бачут себе у владі. Вони , регіонали, тітушки зараз підуть у партію Солідарність і знов у владі. 

avatar

1-му

13 березня 2015 21:33

Дайте працювати Бурбаку і Каспруку. А тушок треба гнати.

avatar

Хлопцям

13 березня 2015 21:39

Якщо брехун, нездара Яценюк найкращий серед усіх з ФЗ, тоді що з себе представляє пан ваш Бурбак? ))

avatar

до 2-го

13 березня 2015 23:32

А чому Бурбака не було серед тих 60-ти депутатів ?

 

avatar

Есе

14 березня 2015 08:48

 А  тому, що  цей  крадій  і  контрабандист  ПРАЦЮЄ  лише  на  власну  кишеню.   Якщо  Папієв    все  це робить  відкрито,  то цей- чужими  руками  і тихцем.

avatar

Для Есе

14 березня 2015 09:11