Максим Бурбак  передав правоохоронцям інформацію про незаконну вирубку лісу у прикордонних районах

Максим Бурбак передав правоохоронцям інформацію про незаконну вирубку лісу у прикордонних районах

23.09.2016, 17:39

Народний депутат України Максим Бурбак звернувся до Держприкордонслужби з проханням перевірити прикордонні райони Чернівецької області на наявність незаконних вирубок лісу і отримав відповідь. 

Результати передав в поліцію, ГПУ та інші органи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак опублікував фото вирубаних ділянок лісу у Вижницькому НПП: прокуратура не помогла, тепер одна надія на міністра Семерака

- Деякі "об'єктивні" журналісти, посилаючись на джерела "розказали люди в області" звинувачують мене в "кришувані" незаконних вирубок лісу. Щоправда, ніхто з цих журналістів до мене за коментарем не звернувся, - прокоментував своє повідомлення Максим Бурбак. 

Але зараз не про журналістську якість і чесність. А про незаконні вирубки. На початку вересня я звернувся до Держприкордонслужби з проханням перевірити прикордонні райони Чернівецької області на наявність незаконних вирубок лісу. Вчора отримав відповідь. Такі місця є, інформація про них вже передана в поліцію, ГПУ та інші органи.

PS: а тим "людям в області" відповім: я зроблю все, щоб боротьба з незаконною вирубкою лісу була ефективною. Всіма законними методами, пообіцяв максим Бурбак. 

1