Максим Бурбак: 'Народний фронт' повністю підтримує скасування підняття зарплат народним депутатам (відео)

Максим Бурбак: "Народний фронт" повністю підтримує скасування підняття зарплат народним депутатам (відео)

01.11.2016, 14:42

Фракція "Народний фронт" проголосує за постанову про скасування підняття зарплат народним депутатам.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції Максим Бурбак.

"Народний фронт" повністю підтримує постанову про скасування пунктів, якими перебачалося підняття зарплат народним депутатам. Помилку треба виправити. Але одночасно країна повинна знати тих героїв, які це рішення проштовхували майже крадькома", - наголосив Максим Бурбак.

Він запропонував спікеру озвучити прізвища тих депутатів, які були авторами рішення про збільшення заробітної плати, але самі за цю постанову не голосували.

"Ми пропонуємо Голові парламенту озвучити вголос всій Україні прізвища ініціаторів, які проштовхували підкилимно це рішення. Тому що цікаво, як вони щодня плачуть з трибуни про долю народу, як вони ініціюють підняття і не голосують за це", - підкреслив керівник фракції. 

Насамкінець Максим Бурбак додав, що лідерка опозиційної фракції, яка заявляла про необхідність зменшення депутатських зарплат, навіть не підписала відповідної постанови про скасування підняття заробітної плати народним депутатам, де стоять підписи більшості керівників фракцій парламенту.

У підсумку Верховна Рада відповідну постанову проголосувала 264-ма голосами "за".

- Збільшення зарплат народних депутатів не буде, - прокоментував результати голосування Максим Бурбак. -  Парламент відмінив цей пункт в Постанові. Але люди повинні знати прізвища народних депутатів від фракції "Батьківщина", які були ініціаторами цього підкилимного ганебного рішення. Самі вони до речі за нього не голосували. Це як раз в дусі партії "батьківщина": волати на людях одне, а тишком-нишком робити протилежне.

1


КОМЕНТАРІ (2)

 Доки це БРЕХЛО буде піаритися. У нас в районній газеті було опубліковано, які нардепи з Буковини ( в т.ч. і  бурбак) проголосував за підвищення зарплати  нардепам, нашого нардепа Рибака І.П. прізвища там нема - респект йому,  а тепер хронтовик робить собі лице і вищить як навіжений протилежне. ГИДКО!!!

avatar

202 ВО

01 листопада 2016 14:06

Нагадаю, що Народний фронт 67 голосами із 81 депутатів своєї фракції підтримали підняття зарплати депутатам ВРУ вдвічі! Серед цих 67 депутатів, які віддали свої голоси "ЗА", були також Максим Бурбак і Микола Федорук!!!)))))
Навіщо ж тоді голосували ЗА ???

avatar

Людмила Дудченко

02 листопада 2016 13:49