Максим Бурбак: Не мені одному цікаво як нардеп Іван Рибак вплинув на рішення голови Чернівецької ОДА Фищука щодо розподілу  грошей від митного експерименту на ремонт доріг

Максим Бурбак: Не мені одному цікаво як нардеп Іван Рибак вплинув на рішення голови Чернівецької ОДА Фищука щодо розподілу грошей від митного експерименту на ремонт доріг

20.06.2018, 10:46

Народний депутат України Максим Бурбак розповів про свої пропозиції до бюджетного комітету щодо розподілу залишків грошей від митного експерименту на ремонт доріг.

- Думаю, не мені одному цікаво яким чином нардеп Іван Рибак вплинув на рішення голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука щодо розподілу залишків грошей від митного експерименту на ремонт доріг. І точно не мені одному це нагадує явку з повинною)) - сказав Максим Бурбак.

- Гадаю цілком справедливо та доцільно було б виділити частину грошей на ремонт дороги Порубне-Чернівці. Адже це дорога з митниці до Чернівців. А гроші, що надійшли до бюджету з перевиконання доходів, зароблені саме митницею!!! Плюс слугувала б ця, оновлена дорога, візитівкою нашої області для численних європейських туристів. Дорогу Хотин-Чернівці в цьому році вже капітально ремонтують (щиро дякую коаліційному Уряду, що прислухалися до моєї ініціативи). Так область мала б міжнародну трасу відповідного рівня та цілковито відремонтовану. Ну це вже пропозиції до бюджетного комітету, який на моє переконання, фахово підійде до цього питання. Адже бюджетні гроші повинні використовуватись максимально доцільно до потреб області та кожного її району, а не для задоволення забаганок окремих «переконливих» та «впливаючих» нардепів.

1