Максим Бурбак домігся, щоб наданий державою інваліду автомобіль після смерті передавався у власність сім'ї, а не повертався державі

Максим Бурбак домігся, щоб наданий державою інваліду автомобіль після смерті передавався у власність сім"ї, а не повертався державі

14.05.2015, 18:47

Верховна Рада з другої спроби голосування підтримала законопроект, який стосується підвищення рівня соціального захисту ветеранів війни.

Про це в Facebook повідомив ініціатор законопроекту Максим Бурбак.

"З другої спроби голосування, але закон 0932 (щодо підвищення рівня соціального захисту ветеранів війни) прийнято! Довелось народним депутатам дещо роз'яснити про що закон. Дякую Володимиру Гройсману за таку можливість. У цей закон я вніс поправку, щоб автомобіль, який був наданий державою людині з інвалідністю – після смерті передавався у власність спадкоємцю або сім"ї, а не повертався державі. І норми цього закону (стосовно автомобіля) поширюватимуться і на час до набрання чинності цього документу. P.S. Доручення ініціативної групи з Буковини виконано!!!", - написав Бурбак.



Як відомо, Максим Бурбак є першим заступником голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Краще б домігся, щоб їх взагалі давали!!! 

avatar

петро п

14 травня 2015 20:31

Краще б домігся, щоб їх взагалі давали!!! 

avatar

петро п

14 травня 2015 20:31

Краще б домігся, щоб їх взагалі давали!!! 

avatar

петро п

14 травня 2015 20:31