Максим Бурбак: До приїзду Кирила дороги будують навіть через поля, де до того їх ніколи не було

Максим Бурбак: До приїзду Кирила дороги будують навіть через поля, де до того їх ніколи не було

28.09.2011, 18:30

Ситуацію з очікуваним приїздом на Буковину Президента України та глави РПЦ патріарха Кирила прокоментував голова Чернівецької облорганізації "Фронт Змін" Максим Бурбак. "Ми говоримо про цю проблему з точки зору духовності. А я хотів би сказати, що "Фронт змін" більше вбачає тут політичну складову. Самі бачите, що зараз робиться в області. Якими швидкими темпами будуються дороги, навіть там, де їх до того ніколи не було. Просто посеред поля проклали дорогу до місця, де нібито буде перебувати патріарх Кирило. Все це робиться невідомо за які кошти. Ми бачимо, що це кошти обласного бюджету і бюджету міста Чернівців. Замість того, щоб спрямовувати їх на якісь соціальні програми, наприклад, асфальтування міжбудинкових проїздів, ми вкотре ремонтуємо вулиці Винниченка,  Руську, якими проїде кортеж, і будуємо дороги через поля. Скажіть будь-ласка, це нормально, що якби ви зараз хотіли доїхати до райцентру Герца, то не змогли б цього зробити, бо дорога на Герцу перекрита. Чи це є на руку людям, чи люди цього не бачать?

 А якщо Президент і патріарх не приїдуть? Що тоді?  Впевнений, що візиту Президента в Чернівці не буде. Ну, не може він як посадова особа супроводжувати представника однієї церкви, ображаючи тим самим представників всіх інших церков. Це було би неправильно, особливо за тієї напруги, що існує в суспільстві. Не думаю, що він наважиться на такий крок.

 Губернатор Папієв тішиться, що він по три рази на день виїздить дивитися, як кладуть асфальт на дорогах. Але, перепрошую, це не його робота. І  те саме стосується численних телетрансляцій того,  як він і секретар міської ради Михайлішин кладуть злітну смугу. Особисто – він і Михайлішин! Люди добрі, та ви що? В області немає інших соціально-економічних проблем? Є що робити. Під приводом проведення у грудні місяці атестації аеропорту роблять злітну смугу. Та не брешіть вже людям, скажіть нарешті правду: робимо, щоб приземлився літак президента. А після суботи-неділі, на які плануються візити, хоч трава не рости".

Фото: vidido.ua



КОМЕНТАРІ (2)

Фронт проти того, щоб у нас були дороги? Порада Максиму: візьми зі своїми фронтовиками шмат дороги, можна прибудинкової, і заасфальтуй. Все ж буде якась корість від вас. Чи у вас кошти є лише на мітинги і публікації в ЗМІ? Справді, це ефективніше для партії, але яка з того користь людям від вашої бурхливої діяльності?

avatar

Іван Михайлович

28 вересня 2011 12:49

avatar

Сергей Лазарев

28 вересня 2011 16:15