Максим Бурбак: Чернівецька міськрада - це зменшений приклад України в межах одного міста, де  молода і дружна команда 'фірташівців'  блокує його розвиток (відео)

Максим Бурбак: Чернівецька міськрада - це зменшений приклад України в межах одного міста, де молода і дружна команда "фірташівців" блокує його розвиток (відео)

22.05.2017, 15:22

Фракція "Народний фронт" наголошує на невідкладному прийнятті парламентом рішення щодо перевиборів в Чернівецькій міській раді.

Про це під час Погоджувальної ради наголосив керівник фракції Максим Бурбак.

"Народний фронт звертається до голови профільного комітету невідкладно розглянути і передати на рішення залу питання щодо призначення перевиборів в Чернівецькій міській раді", - заявив керівник фракції.

"Там молода і дружня команда "фірташівців" робить усе, аби заблокувати розвиток міста, незаконно усунути з посади міського голову Олексія Каспрука. Рішення на розвиток міста не приймаються, а лише дерибанять гроші і землю", - наголосив Максим Бурбак.

Він також відзначив, що в Чернівецькій міській раді вже відбувся реванш "регіоналів". Існує небезпека, що подібні сценарії можуть повторитись і в інших місцевих радах різних рівнів.

"Чернівецька міськрада є зменшеним прикладом України в межах однієї області. Якщо тут відбувся реванш "регіоналів", то такий сценарій далі буде продовжуватись і в інших міських і обласних радах України. Разом ми повинні зупинити реванш "регіоналів" в Україні", - наголосив Максим Бурбак. 

1