Макс Кідрук та його роман «Жорстоке небо» в Чернівцях

Макс Кідрук та його роман «Жорстоке небо» в Чернівцях

19.10.2014, 21:48

У понеділок, 20 жовтня, відбудеться перша офіційна презентація нового роману Макса Кідрука "Жорстоке небо" у місті Чернівці. Це третя книга автора, написана у жанрі трилеру.

Початок – о 15:30 у книгарні "Букініст" ( вул. Головна, 31)

Головна героїня – молода дівчина – не за спеціальністю вимушена нести на собі тягар розслідування авіакатастрофи українського літака на території Франції. За волею письменника вона постійно потрапляє у настільки складні і моторошні ситуації, що читача мимоволі пересмикує від реалістичності описаного. В книзі не бракує і "розрядних", комічних сцен: їх забезпечують найближчі люди героїні – чоловік та малолітні діти, також не останню роль зіграв кіт із життєвим прізвиськом Грубодупенко, - повідомляє організатор заходу Марина Лібанова.

Щоб зрозуміти, як Кідруку вдається цим жанром так міцно тримати увагу не лише чоловічої, а й жіночої частини аудиторії вже третій рік поспіль – варто відвідати сам захід.

Незнайомий із творчістю і роботою Кідрука читач буде приємно здивований інформативністю та сюжетністю самої презентації. Окрім розмови про формування фабули та персонажів роману, на глядача чекає короткий екскурс у принципи літакобудування та пояснення “ключів” до “Жорстокого неба”.

Двогодинний захід - це власне презентація, спілкування у режимі “питання-відповідь”, продаж книг та автограф сесія.

1