Майнові права підприємців 'Добробуту' захищені краще, ніж тих, що працюють на 'Калинівському ринку'

Майнові права підприємців "Добробуту" захищені краще, ніж тих, що працюють на "Калинівському ринку"

15.11.2013, 13:12

Про це під час прес-конференції повідомив керівник ринку "Добробут" Михайло Прозоровський. Він докладно порівняв правовий статус підприємців, які працюють на очолюваному ним підприємстві і тих, які працюють поруч на "Калинівському ринку". 

На цьому відео Михайло Прозоровський порівнює оренду на Калинівському ринку і безстроковим користуванням майновими правами підприємців на "Добробуті". Ці права людей краше захищені законом, ніж те, що зараз відбувається на Калинівському ринку. Де здають в оренду навіть не контейнер, а невідомо що. Дивитися з 2 хв. 40 сек. 

Про майнові стосунки з підприємцями говорив також директор Калинівського ринку Руслан Сербінчук. На цьому відео він пояснює, яким чином заключаються договори оренди. 

Щоб підписати угоду з адміністрацією, підприємці 5-го сектора мусять погодитися на його реконструкцію. Присутній представник 5-го сектору запитав у директора Руслана Сербінчука, чому згідно з додатком до угоди, для того щоб вона вважалася чинною, підприємеь має погодитися на розміщення його торгового місця згідно з новим планом-схемою.

- До цієї угоди додається план-схема, тільки тоді вона набуває чинності, - підтвердив Руслан Сербінчук. Це типова угода, яку підписують решта підприємців "Калинки". Для підприємців 5-го сектора ніхто винятків робити не буде.

Нас не влаштовує план-схема, яку пропонує адміністрація, - пробував захищатися представник 5-го сектора. Докладніше - на відео:

1