Майнова комісія облради не продовжила контракт з головлікарем обласної клінічної лікарні

Майнова комісія облради не продовжила контракт з головлікарем обласної клінічної лікарні

17.04.2018, 14:35

Постійна комісія Чернівецької обласної ради з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (голова – Любов Годнюк) на сьогоднішньому засіданні розглянула питання щодо продовження трудових відносин з керівниками кількох комунальних медичних закладів  області, у яких 2018 року закінчується строк дії трудового контракту. 

З чинними керівниками закладів, які отримали схвалення депутатської комісії, строк дії трудового контракту продовжать без оголошення конкурсу. 

Схвалення депутатської комісії, зокрема, отримали: 

- начальник КМУ "Обласного бюро судово-медичної експертизи" Віктор Бачинський;

- головний лікар Чернівецького обласного медичного діагностичного центру Анатолій Вдовічен;

- головний лікар Чернівецького обласного клінічного кардіологічного диспансеру Ірина Маковійчук;

- директор Чернівецького геріатричного пансіонату Мирослав Парасківа.

 Натомість ті головні лікарі, хто не зміг знайти підтримки у депутатів, не зможуть автоматично продовжити свої керівні повноваження. 

Як стало відомо www.buknews.com.ua,  на майновій комісії облради не вистачило голосів, щоб продовжити контракт з головлікарем ОКУ «Чернівецька обласна клінічна лікарня»  Володимиром Ушаковим. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Не віриться, що когось заставлять піти. З системи просто так не виходять, і  тільки за волею Божою  виносять вперед ногами.

avatar

...

17 квітня 2018 15:34

А при чому тут майнова комісія? Мунтян і Годнючка не продовжують контракт з Ушаковим, бо той відмовився від афери Мунтяна по заміні штучних нирок в обласній лікарні. Мунтян підписав Миморандум з жидом з Одеси і хоче пустити його в обласну лікарню з новими штучними нирками, звичайно не безплатно. Кажуть що це вартує 50 тисяч американців. А Ушакову нема де діти працюючі нирки, бо вони лише на 20 процентів використали свій ресурс. Тому простіше не продовжити контракт з Ушаковим і взяти того хто погодиться на АФЕРУ. Муня гребе, бо Юлька довела  план по грошах на президентські вибори. Отака петрушка. Текст меморандуму скоро появиться в пресі.  А Годнючка кума Андрієць, яка пішла проти Фищука. Андрієць ставить свою людину на обласну лікарню і та керує. Вигідно і Муні і Оксані.

avatar

БПП

17 квітня 2018 21:25

Старому хрену пора отдыхать,коррупционер еще тот.Давай,Володя,на пенсию,накрался.А кто будет,просветите?

 

avatar

Адвокат

17 квітня 2018 22:26