'Майдан' вимагає позачергової сесії Чернівецької облради

"Майдан" вимагає позачергової сесії Чернівецької облради

20.03.2016, 00:47

ГО "Майдан" вимагає проведення позачергової сесії Чернівецької облради.

Про це йдеться у заяві громадської організації "Майдан", що була оприлюднена у ЗМІ.

"У зв’язку з обговоренням 15 березня 2016 р. на сесії Чернівецької обласної ради питання "Про пропозицію депутата обласної ради Шевчука І.В. з приводу протиправного використання окремими посадовцями, депутатами місцевих рад подвійного громадянства" ми, члени президії Чернівецького обласного об’єднання "Майдан" висловлюємо своє занепокоєння та несприйняття того, як розвивалися події на сесії у процесі його розгляду і прийняття рішення.

... ми звертаємось до всіх жителів області з проханням зажадати від своїх депутатів обласної ради в найкоротший час ще раз уважно вивчити, розглянути в робочому порядку в т.ч. і на новоствореній комісії, оприлюднені ЧОО "Майдан" на підставі документів відповідних державних органів конкретні приклади і незворотні докази використання подвійного громадянства високопосадовцями, депутатами, для уникнення від митних платежів при завезенні ними автомобільної техніки із-за кордону і очистити ряди державних службовців, депутатів рад різних рівнів від злісних порушників українських законів, політичних пристосуванців і манкуртів, - йдеться у звененні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петро Кобевко: В облраді є половина голосів, щоб зняти з посади Інгу Маковецьку

 Ми вимагаємо термінового скликання позачергової сесії Чернівецької обласної ради для ще одного розгляду даного питання, доведення до відома населення області переліку конкретних заходів з боку влади, правоохоронців краю щодо неухильного дотримання митного законодавства, недопущення використання незаконних других паспортів громадян інших держав посадовцями, депутатами, т.зв. громадськими діячами, бізнесменами для власного збагачення, вжиття заходів з їх покарання. 

Ми засуджуємо прагнення окремих громадян, які видають себе за громадських активістів, їх поплічників, які прагнуть дестабілізувати роботу Чернівецької митниці, "підкидають" гранати на території митних постів, встановлюють "розтяжки" на обійстях принципових працівників митниці, погрожують т.зв. "перекриттями" і "додатковими вимогами", тощо. 

Ми вимагаємо від правоохоронних органів області проведення належних розслідувань прикладів блокування доріг, паралізації роботи державних органів, перекриття автомобільних шляхів та притягнення винних в цьому до відповідальності, бо складається враження, що злісним неплатникам податків, порушникам законодавства ніби "все сходить з рук", а вони продовжують збурювати суспільно-політичну ситуацію в області", - йдеться у повідомленні громадської організації.

За матеріалами molbuk.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Георгій Боднараш: Депутати з’ясовували, у кого є другий паспорт

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ты кулявлобный жополиз,алкаш пропивший доверие порядочных людей.как бурбачина тебя охарактеризовал,полетический бомж.

avatar

КУЛЯ ИЩУЩАЯ ЛОБА

20 березня 2016 10:34