Магазин 'Зроби сам' не захоплювали. Два власники вирішували бізнес-питання, - поліція

Магазин "Зроби сам" не захоплювали. Два власники вирішували бізнес-питання, - поліція

08.06.2016, 16:23

Поліцейські спростували інформацію про рейдерське захоплення на вулиці Ковальчука у Чернівцях

У поліції кажуть: два власники вирішували бізнесові стосунки, рейдерського захоплення не було, конфлікт вичерпаний.

У прес-службі чернівецької поліції повідомили: справді був виклик на вулицю Ковальчука, до магазину «Зроби сам», вхід до якого було сьогодні зранку заблоковано. Один із власників начебто, покликав для підтримки, представників однієї громадської організації, одягнених у камуфляж.

Правоохоронці порушення громадського правопорядку не зафіксували.

Нагадаємо, уранці в середу поблизу приміщення колишньої кондитерської фабрики "Буковинка" на вул. Ковальчука у Чернівцях зібралася група людей у камуфляжах.

Як повідомив у Facebook журналіст Василь Забродський, поблизу входу до проміщення кондитерської фабрики стоять озброєні особи в камуфляжах.

"Попитав що, де, коли? І дізнався, що йдуть розбірки між власниками, один найняв державну охорону, інший - ГО "Ніхто крім нас". Не побились, обмінялись паперами і почали розходитись", - повідомив журналіст.
Біля магазину

 Біля магазину

 Біля магазину

 Біля магазину

Водночас очевидці повідомили, що конфлікт пов’язаний не з фабрикою "Буковинка", а з магазином будівельних матеріалів "Зроби сам" та ринку, який знаходиться поблизу.

Фото Василя Забродського 

Источник: http://acc.cv.ua/chernivtsi/11581-magazin-zrobi-sam-ne-zakhoplyuvali-dva-vlasniki-virishuvali-biznes-pitannya-politsiya. Сайт http://acc.cv.ua/

1